InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8412108094
40 páginas
Editorial: Bindi Books (13/10/2020)
Resumen:
El meu cos és fort. El meu cos pot fer coses increïbles. El meu cos és meu. La llibertat és estimar el teu cos amb totes les seves "imperfeccions" i ser una perfecta imperfecta! Estima el teu cos t'encoratja a admirar i celebrar el teu cos per totes les coses increïbles que pot fer, i t'ajuda a veure que ets molt més que el teu cos!
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 16 December 2020
Avui us proposem un llibre adreçat als joves de la casa però del que tots n'hem d'aprendre molt i alhora ajudar als menuts, als adolescents i als joves a créixer emocionalment en el camp de l'acceptació personal i l'autoestima.
Estem immersos en un món on no parem de rebre imputs i flashos de cossos perfectes, felicitats maquillades i màscares supèrflues que amaguen grans buidors.
Quan som més grans ho entenem, ho analitzem i ho corregim en la mida del possible però els joves són el públic objectiu d'aquests canons externs i cal redireccionar-los la manera de veure el món i la manera de reconèixer-se a ells mateixos.
Al llibre Estima el teu cos explica la quantitat de diferencies que hi ha entre cossos, mides, capacitats, colors... Tots som únics i diferents i això és el que ens fa extraordinaris i irrepetibles!
Alhora l'autora, la Jessica Sanders, ens proposa fets pels que hem d'estar agraïts al nostre cos com per exemple tenir la capacitat de escoltar bona música i ballar-la, sentir l'olor de les flors, poder veure un programa i llegir un llibre, fer manualitats...
Alhora que agraïm aquests fets ens proposa unes quantes “autocures” o consells per valorar més el nostre cos i una guia per tal de que nosaltres mateixos des de la nostra realitat la puguem ampliar a així fem créixer la confiança i l'autoestima.
Quina paraula l'autoestima!
També cal donar-li al cos un estil, una marca personal que es reflecteixi en la roba, els complements, el pentinat i en allò que puguem per tal de presentar-nos de manera còmoda i autentica davant dels altres.
Amb el cos podem riure, podem plorar, podem abraçar!
Cal que el cuidem i ens adonem de la meravella que tenim i estimar-lo en la diversitat i alhora respectar als demés.
Acompanyat per il·lustracions de la Carol Rossetti encara ens adonem més a simple cop d'ull de les diferencies que hi poden haver i de la bellesa que habita en cada cos.
Gràcies a la tasca de traducció de la Bel Olid podem capbussar-nos en una obra necessària per els temps que corren.
De la mà de Bindi Books podeu gaudir d'aquesta joia que us ajudarà a introduir als més menuts i als joves al món del respecte, de l'auto acceptació i la diversitat d'una manera molt natural i directe.
No el deixeu escapar!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: literatura australianaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Completa el título de libros infantiles y juveniles

Manolito ...

Gafitas
Gafotas
Manotas

10 preguntas
77 lectores participarón
Thèmes : Infantil y juvenilCrear un test sobre este libro