InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Xavier Pàmies Giménez (Traductor)
ISBN : 8416367957
Editorial: Editorial Empúries (05/01/2017)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
L'explorador i magizoòleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al món cercant les criatures màgiques més rares i extraordinàries. Quan arriba a Nova York, pretén fer una breu parada en el camí, però quan la seva maleta màgica desapareix i algunes de les bèsties fantàstiques que hi duia s'escapen per la ciutat, comencen els problemes? J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, aclamada internacionalment, s'estrena com a guionista amb B... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 20 septiembre 2018
J. K. Rowling és de les poques escriptores capaces de transformar tot allò que toca en or, podríem dir que la màgia que s'amaga entre les planes de les seves novel·les brolla de la seva ploma com l'alè que s'escapa en un somriure.
Si ja ens va embruixar amb el jove Harry Potter i les seves aventures i rere la seva darrera publicació de “Harry Potter i el llegat maleït” ara torna amb aquest nou format de guió per presentar-nos en paper l'estructura original d'una de les pel·lícules que més recentment ha fet les delícies dels més menuts i d'aquells que conserven el seu petit Peter Pan al cor.
Bèsties fantàstiques i on trobar-les és el guió original que ens presenta en una edició de luxe que ens ofereix Empúries, un volum digne per ser regalat, rebut i comprat.
Amb una coberta pulcre, seria, amb fons blau com la nit i unes lletres i il·lustracions en daurat ja mostra el detall i la cura que s'ha tingut al presentar aquest volum.
Estem a punt de conèixer un nou amic i tots aquells secrets que amaga dins la seva maleta. El nostre protagonista és en Newt Scamander, un jove explorador i magizoòleg que protegeix essers màgics en extinció degut al seu desconeixement o al fet de ser titllades com a perilloses.
Una d'aquestes parades el portarà a la gran ciutat de Nova York on el seu món es complicarà força quan algunes de les seves bèsties s'escapen i creen problemes per allà on passen.
El volum esta dividit en escenes, marcant els seus diàlegs i les característiques de l'ambient que se li vol donar, breus il·lustracions esquitxen les seves planes representant la visió original de l'autora respecte al nou món fantàstic que ens presenta.
Sempre centrada en el detall, l'obra ens ofereix també un glossari de termes cinematogràfics, el repartiment i l'equip que ha dut aquest guió a la gran pantalla, on personalment m'agradaria remarcar la tasca del guanyador d'un premi Oscar, Eddie Redmayne com a protagonista.
Una obra que no podeu deixar de tenir en la vostra col·lecció, això sí, si sou una mica primmirats en l'ordre l'haureu de col·locar davant els “Harrys”, ja que l'aventura succeeix cinquanta anys abans.
Gaudiu de l'aventura i no us enamoreu d'alguna bestiola, n'hi ha de molt bufones. Que la màgia us inspiri a somiar amb la grandesa de la vida i de la imaginació.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Videos de J.K. Rowling (2) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de J.K. Rowling
Oprah y JK Rowling.
otros libros clasificados: guiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Test Ver más

Harry Potter para principiantes

¿Cuántas novelas hay en la serie Harry Potter?

6
7
8
9

7 preguntas
186 lectores participarón
Thème : Harry Potter y la piedra filosofal de J.K. RowlingCrear un test sobre este libro
{* *}