InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8490348642
Editorial: Cossetània (26/09/2019)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 noviembre 2019
Avui ens retrobem amb El Patufet, un gran amic de la casa que enriqueix llibre a llibre el costumari català dels més petits.
Aquest cop, sense perdre de vista l'essència del Patufet i el seu extens costumari sobre festes i tradicions, els seus autors fan un salt més enllà per tal de presentar-nos El Patufet i les ciutats de Catalunya.
Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Reus formen una col·lecció completíssima en que s'explica allò més característic de la ciutat que tracten alhora que repassen la historia de la ciutat des dels primers pobladors fins a grans esdeveniments històrics per tal que comprenguin com les ciutats van canviant a nivell físic, polític, econòmic i social i també les connexions amb la resta de Catalunya.
Sense caure en els tòpics típics ens trobem entre mans amb Jo visc a… Barcelona i sorprèn com novament en Roger Roig i l'Hugo Prades se les empesquen per presentar un llibre interessant, atractiu, àgil i amb un potencial didàctic altíssim.
Creiem que aquest cop el Patufet s'adreça a uns nanos una miqueta més grans ja que la tipologia de lletra lligada és substituïda per una lletra divertida però més seria i també pels continguts que explica.
A Barcelona explica des dels romans, les guerres, el 1714, la industrialització, el modernisme i el segle XX fins a les olimpíades.
També fan un fris temporal en que veiem obres d'art des de la prehistòria fins a Miró passant pels icònics Gaudí, Pau Casals, Dalí, Llimona i un llarg etcètera.
Les tradicions més populars i la Diada també s'hi donen cita alhora que a la foto final podem veure diverses personalitats de l'àmbit català com Gifré el Pilós, Jacint Verdaguer, Josep Guardiola o la Montserrat Caballé.
És un llibre completíssim i més que mai el text i la il·lustració es complementen per tal d'anar ampliant la curiositat dels nanos.
Gràcies a Cossetània Edicions podem gaudir d'una bona estona de distracció i aprenentatge amb els més petits i obrir la seva ment al seu propi gust lector.
És de les millors apostes pels menuts que avui en dia es poden trobar al mercat.
És el regal perfecte pels infants curiosos!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
130 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}