InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8420434116
Editorial: Alfaguara (20/11/2018)

Calificación promedio : 2.75/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Segles abans que tinguessin lloc els esdeveniments que s'expliquen a «Cançó de gel i foc», la casa Targaryen, l'única dinastia de Senyors Drac que va sobreviure a la Maledicció de Valyria, es va assentar a l'illa de Rocadrac.

Us presentem el primer volum d'un total de dos en què l'autor de Joc de trons explica amb gran detall la història d'aquesta família tan fascinant: començant per Aegon I Targaryen, creador de l'icònic Tron de Ferro, i seguint per ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
Moldelave
 09 abril 2021
Un té la impressió que l'autor ha escrit aquest llibre per fer calers i pq no sap com acabar la saga original, ha perdut la magia i això es nota aquí. Històries poc interessants, excès de personatges sense recorregut i desenvolupament, sense girs argumentals, etc...Nomes t'enganxa minimament el relat de la Dansa de Dracs que deu ser 1/3 del llibre, la resta totalment prescindible. Recomanable només per fans de la Saga i en especial de la casa Targaryen. Potser millor que no escrigui els últims llibres de la saga i ho deixi així. ..
Comentar  Me gusta         00
Videos de George R. R. Martin (4) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de George R. R. Martin
Los lobos gigantes o terribles (equivalentes a los huargos de Juego de Tronos) poblaron la Tierra hace unos 300.000 años, pero gracias al registro fósil ?y Juego de Tronos? su leyenda pervive.
? SUSCRÍBETE GRATIS: https://goo.gl/tnj75i
Los mejores videos y documentales de National Geographic en español: Animales, Ciencia, Tecnología y Viajes y los mejores momentos de los programas de más éxito de National Geographic.
Visita la web oficial de NATIONAL GEOGRAPHIC ESPAÑA para encontrar toda la información, videos, fotos y noticias de National Geographic.
* WEB OFICIAL: http://www.nationalgeographic.es * TWITTER: https://twitter.com/NatGeoEspana * FACEBOOK: https://facebook.com/natgeoes
+ Leer más
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES

Test Ver más

Canción de hielo y fuego

¿En qué año se publica el primer tomo de esta saga?

1995
1996
1997
1998

25 preguntas
84 lectores participarón
Thème : Canción de Hielo y Fuego: 1. Juego de Tronos de George R. R. MartinCrear un test sobre este libro