InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 841206254X
Editorial: Llibres del Delicte (20/01/2020)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
El prestigiós arqueòleg Sadurní Castells ha mort. L’herència de les dues filles i el fill és un llegat de descobriments de valor incalculable, però també hi ha una regal inesperat: un castell enmig del bosc del que ningú no en coneixia l’existència.

Quan els tres germans arriben a la casa heretada, descobreixen proves de la doble vida del pare. Però, era realment la persona horrible que tot sembla indicar?

La reconstrucció de les seves ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (2) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 31 enero 2020
Avui ens endinsarem en el negre més criminal que hi ha, el negre d'una ànima corrupte. Llibres del delicte ens presenta la novel·la de Pep Prieto on les dues cares de la moneda, on la cara que es mostra en públic i la cara sense mascara que es veu a la intimitat es donen de la mà.
El mal pare arrenca amb una presentació on coneixerem els tres fills de l'arqueòleg Sadurní Castells, en Jan, la Nut i la Nix, tres criatures amb noms de Déus romans, grecs i egipcis i com en parla la mitologia el Déus no tenien bona sintonia entre ells i aquests germans tampoc.
Al morir la mare van quedar-se sense el referent de la persona que els estimava i no els quedarà més remei que fer un front comú.
Ja sent grans la mort del seu pare els presenta una sorpresa molt desagradable, en el gruix de l'herència els ha deixat un castell perdut en el no res on descobreixen un soterrani ple de calaixos amb noms de nens i nenes desapareguts, tant del nostre territori com de l‘estranger.
A partir d'aquest moment l'autor intercala capítols del present amb els del passat, així és com el lector descobrirà que en Jan és el que més s'assembla al seu pare, que la Nut va patir un “accident” i la Nix va ser violada, tots ells tenen la seva pròpia carrega emocional que els fa ser individualistes, la família per a ells no existeix, comparteixen lligams de sang i poc més.
Aquests tres personatges estan molt ben construïts, la seva psicologia i evolució és molt complexa i detallada, fet que enriqueix una trama que s'anirà complicant a passes gegantines.
És en aquest punt que el lector descobrirà realment les dues cares del pare, un home ben vist i respectat en la societat mentre que a casa era l'home del sac, (ja comprendreu per que li dono aquest nom).
Un home que formava part d'una organització criminal i que un cop mort posa als seus fills en perill i qui sap si en sortiran vius.
Dues trames que s'entrellacen per fer encaixar les peces de les dues vides del pare i construir així la realitat que cadascun d'ells ha viscut de manera fragmentada.
La prosa de l'autor manté un tempo sostingut i el fet d'anar intercalant els capítols per donar pinzellades del passat aconsegueix donar-li profunditat sense parar ni fer pesada la narració. Les descripcions són acurades i aconsegueix transportar al lector a la vida dels tres germans.
Una lectura molt negra sense excés de sang i fetge, sinó d'un negre malaltís, psicològic, agressiu, calculat i molt fred.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
laslecturasdelorena
 08 noviembre 2021
Sin hacer spoiler diré que trata de tres hermanos (dos mujeres y un hombre) que, tras la muerte de su padre, el famoso arqueólogo Sadurní Castells, descubren un oscuro secreto que este guardaba. Los hermanos, muy diferentes entre sí, no tienen una relación muy estrecha, como tampoco la tenían con el padre que, si bien era muy respetado por el público general, en su esfera privada era muy distinto (spoiler en el título).
Cuando leí la parte en que descubren el misterio, quedé bastante impresionada. Me pareció un argumento fantástico que despertó totalmente mi interés. La parte central de la novela me desconcertó un poco ya que no sigue el desarrollo de la típica novela policíaca en la que vemos una investigación y todo se aclara al final. Más bien nos encontramos ante una novela de personajes: los tres hermanos están perfectamente perfilados y llegamos a conocerles increíblemente bien (demasiado bien diría yo). La novela también alterna el presente con momentos del pasado en que se nos muestran fragmentos de la vida del padre y de su relación con sus hijos. Y cuando llegamos al final, nos encontramos totalmente sumergidos en la historia. Los últimos capítulos me atraparon y no pude más que leerlos del tirón para saber cómo acabaría.
En definitiva, es una lectura que me ha sorprendido mucho, me ha gustado y no me importaría leer una segunda parte, ya que deja la puerta abierta a ello (no sé si es la intención del autor continuar con esta historia). Eso sí, no es un libro que recomendaría a todo el mundo por las escenas de violencia que contiene que, si bien no son gratuitas y están perfectamente integradas en la trama, pueden molestar a los más sensibles. Solo os diré que estaba leyendo en paralelo “It” de Stephen King y me daba menos miedo que este libro por las noches, ya que lo que cuenta esta novela podría ser algo real y muy terrorífico.
Enlace: https://www.instagram.com/p/..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: ThrillerVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
165 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro