InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
02 septiembre 2020
Avui ens retrobem novament amb el nostre amic El Patufet! I avui més que mai haureu de recordar la seva cançó doncs l'haureu de buscar i no sigui que en una d'aquestes el trepitgeu!
Avui a l'obra titulada Barcelona no hi trobareu lletra però si moltes historietes en les que la vostra imaginació haurà de treballar mentre guieu als menuts a la descoberta d'aquest gran petit llibre.
En un format força “patufet” i de mides reduïdes comparat amb el seu costumari que conte rere conte cada cop ens agrada més però amb l'essència didàctica que caracteritza a aquesta col·lecció protagonitzada pel nostre amic.
Aquest cop l'Hugo Prades i en Roger Roig ens presenten una versió més nostre d'un llibre de cercar al Patufet i als seus amics més destacats en escenaris realment emblemàtics de la ciutat.
A la Rambla, a Montjuic, a Santa Maria del Mar, el palau de la Música i a la inauguració dels Jocs Olímpics és on s'han amagat!
Els podreu trobar?
Aquest llibret és ideal per dur-lo a sobre i que es distreguin, per tal que descobreixin llocs emblemàtics i introduir-los la revolució que va viure Barcelona amb els Jocs olímpics.
El millor és que mentre busques a aquests personatges descobreixen escenes quotidianes i ells mateixos poden imaginar i crear els microcontes que s'amaguen en aquesta obra.
Un cop més gràcies a Cossetània Edicions teniu a l'abast un llibre útil, pràctic i pels més menuts.
Ideal per continuar la col·lecció o per iniciar-la juntament amb la història més clàssica de El patufet que ens varen presentar darrerament.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         10Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(1)ver más
{* *}