InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8494788965
Editorial: Llibres del Delicte (04/06/2018)

Calificación promedio : 3/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
La investigació del rapte d’un nen, vint anys enrere, condueix el periodista Joan Porta fins a la petita població de Bassera, on espera descobrir què va passar i, sobretot, esvair la sospita que té sobre els seus pares com a segrestadors. Amb un estil narratiu proper al teatre i una gran quantitat de diàleg, el periodista explica en primera persona la investigació a partir de les entrevistes amb tot tipus de veïns del poble en un intent de trobar la veritat, tant pe... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
crucedecaminos
 05 julio 2018
Qui no ha llegit un Pedrolo a l'escola? Jo crec que tothom. Per això llegir Tant interlocutors a Bassera ha estat per mi un viatge a l'adolescència tot recordant quan llegia a Pedrolo. Potser no tots teniu un record agradable de les lectures a l'escola, si fos així les llibreries no tancarien, però sigui quin sigui el record, quan t'enfrontes de nou a un d'aquests autors que vas llegir per obligació la lectura té un efecte diferent; en el meu cas amb Pedrolo ha estat molt agradable i això quasi d'entrada, quasi sense obrir el llibre.
Un petit parèntesis abans de començar no sigui cas que no sapigueu que el 2018 és l'any Pedrolo. Per això aquest any s'han reeditat més de trenta novel·les de Pedrolo.
Llibres del Delicte ha escollit Tant interlocutors a Bassera, escrita a l'any 1960 i no publicada fins al 1992, censurada i finalment descartada pel propi autor, per fer el seu homenatge en un any tant assenyalat i de pas per celebrar els cincs anys de l'editorial.
Molt adient, interessant i instructiu el pròleg escrit per l'Anna Maria Villalonga, comissària de l'any Pedrolo. En ell ens posa al dia als negrots, com ella diu, de totes aquelles novel·les de Pedrolo que es poden considerar de gènere negrecriminal.
Tant interlocutors a Bassera no estaria en aquesta llista, però com explica l'Anna Maria té suficient element negrecriminals per ser una novel·la interessant pel catàleg de Llibres del Delicte i, com no, pel lectors negrots.
També diu que no és una de les millors novel·les de l'autor, però que té elements que la fan destacable. Però millor llegiu vosaltres el pròleg i preneu nota.
SEGUIR LLEGINT A L'ENLAÇ
Enlace: http://crucesdecaminos.blogs..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Citas y frases (1) Añadir cita
crucedecaminoscrucedecaminos27 junio 2018
Per se un altre hauria de canvisr també els meus sentiments, les meves disposicions intel.lectials, les meves creences, les meves constants morals..
Comentar  Me gusta         00
Video de Manuel de Pedrolo (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Manuel de Pedrolo
Es imposible comprender la historia de la novela negra española sin tener en cuenta la ciudad de Barcelona. En Barcelona se daban las circunstancias propicias para que surgieran las primeras voces negras: es una ciudad portuaria; tuvo revolución industrial, con el consiguiente aumento de la población; y en ella se sucedieron revueltas de todo tipo.
Autores como Rafael Tasis y Manuel de Pedrolo establecieron las bases para que en los años 70 la novela negra surgiera con fuerza liderada por la figura de Manuel Vázquez Montalbán.
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

En que ciudad transcurre....

El código da Vinci de Dan Brown

Roma
Bruselas
Paris
Milán

11 preguntas
5 lectores participarón
Crear un test sobre este libro