InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8417909257
280 páginas
Editorial: ROSA DELS VENTS (21/11/2019)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Los miembros de Babelio no han redactado aún la descripción de este libro.
S? la primera persona en escribirlo

También puedes añadir la descripción del editor (contraportada)
Añadir la descripción del editor
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 22 January 2020
Avui us presentem una obra essencial per tal de comprendre una mica més a fons tot el que està passant a Catalunya des de l'1 d'Octubre.
A La petita enciclopèdia del procés farem memòria i aprendrem dades curioses sobre tot allò que passa al nostre territori des de les consultes a la sentència.
Realment aquesta obra en format petit i breu aplega tot el que volies saber i no gosaves preguntar sobre el Procés, curiositats, records i moltes emocions en una miscel·lània de dades.
Redactat d'una manera planera i directa, el seu autor, en Pau Clua es ajuda a tornar a repassar els dies més convulsos, a esbrinar els perquès i a mirar tot el que el moviment independentista defensa.
No només és un crit a l'estelada sinó que té una gran base didàctica que pot ser molt útil per a joves i molt emotiva per a aquells que han viscut aquest procés com un esdeveniment natural a les seves vides quotidianes.
Desmitificant mites i explicant les coses tal i com son, l'autor i la tasca d'il·lustració d'en Jordi Calvis mostren en una direcció única les arrels del procés i les múltiples branques que s'han anat creant.
No es pot negar que Barcelona i tot Catalunya està vivint un moment en que la societat hi juga un paper importantíssim i en que del que es parla pot canviar el futur de tot un territori.
Gràcies a Rosa dels vents podreu donar resposta a preguntes con: Quantes vegades s'ha proclamat la República Catalana?, Quantes persones van votar el 9-N?, I l'1-O?, I quantes han participat a les manifestacions de l'11 de setembre?, Quant trigaries a fer la Via Catalana a peu?, Quina va ser la ruta de les urnes?, Què és una Moleskine?, Saps quina és la composició química del Fairy?, Qui és Piolín?, Has estat mai a Sant Esteve de les Roures?, D'on surt el llaç groc?, Vols saber tot el que van enganxar i escriure als cotxes «devastats» de la Guàrdia Civil?, A quines viles de Catalunya hi ha places o carrers 1 d'Octubre? o Saps quines preguntes ha de formular Marchena obligatòriament als testimonis abans de l'interrogatori?
És una obra realment interessant, documental i emocional sobre uns dies que no han deixat indiferents a la societat catalana.
Anècdotes, icones, mems, dades oficials...
Què més es pot demanar?
Vinga va! aquesta obra tan complerta i singular sobre el procés us espera a les llibreries!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: políticaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
272 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro