InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8417909257
280 páginas
Editorial: ROSA DELS VENTS (21/11/2019)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:

Para modificar esta descripción, debes iniciar sesión

Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 22 January 2020
Avui us presentem una obra essencial per tal de comprendre una mica més a fons tot el que està passant a Catalunya des de l'1 d'Octubre.
A La petita enciclopèdia del procés farem memòria i aprendrem dades curioses sobre tot allò que passa al nostre territori des de les consultes a la sentència.
Realment aquesta obra en format petit i breu aplega tot el que volies saber i no gosaves preguntar sobre el Procés, curiositats, records i moltes emocions en una miscel·lània de dades.
Redactat d'una manera planera i directa, el seu autor, en Pau Clua es ajuda a tornar a repassar els dies més convulsos, a esbrinar els perquès i a mirar tot el que el moviment independentista defensa.
No només és un crit a l'estelada sinó que té una gran base didàctica que pot ser molt útil per a joves i molt emotiva per a aquells que han viscut aquest procés com un esdeveniment natural a les seves vides quotidianes.
Desmitificant mites i explicant les coses tal i com son, l'autor i la tasca d'il·lustració d'en Jordi Calvis mostren en una direcció única les arrels del procés i les múltiples branques que s'han anat creant.
No es pot negar que Barcelona i tot Catalunya està vivint un moment en que la societat hi juga un paper importantíssim i en que del que es parla pot canviar el futur de tot un territori.
Gràcies a Rosa dels vents podreu donar resposta a preguntes con: Quantes vegades s'ha proclamat la República Catalana?, Quantes persones van votar el 9-N?, I l'1-O?, I quantes han participat a les manifestacions de l'11 de setembre?, Quant trigaries a fer la Via Catalana a peu?, Quina va ser la ruta de les urnes?, Què és una Moleskine?, Saps quina és la composició química del Fairy?, Qui és Piolín?, Has estat mai a Sant Esteve de les Roures?, D'on surt el llaç groc?, Vols saber tot el que van enganxar i escriure als cotxes «devastats» de la Guàrdia Civil?, A quines viles de Catalunya hi ha places o carrers 1 d'Octubre? o Saps quines preguntes ha de formular Marchena obligatòriament als testimonis abans de l'interrogatori?
És una obra realment interessant, documental i emocional sobre uns dies que no han deixat indiferents a la societat catalana.
Anècdotes, icones, mems, dades oficials...
Què més es pot demanar?
Vinga va! aquesta obra tan complerta i singular sobre el procés us espera a les llibreries!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: políticaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
271 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro