InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417868240
Editorial: Univers Llibres (22/02/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Glasgow, 1 de gener de 1973, presó de Barlinnie. Howie Nairn, un dels presos més perillosos, té un missatge per al detectiu Harry McCoy: una noia anomenada Lorna està a punt de morrir assassinada i només ell pot salvar-la.

Harry McCoy és l'única persona que pot evitar la mort de la noia, però fa tard i la Lorna és assassinada a l'estació d'autobusos. El seu assassí, Tommy Malone, se suïcida d'un tret al cap. L'opinió pública demana explicacions i una ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (2) Añadir una crítica
Emi
 29 marzo 2020
En primer lloc donar-li les gràcies a @univer_llibres per l'enviament de l'exemplar.
Una novel·la molt addictiva.
Un thriller policíac amb una trama molt interessant, que m'ha mantinguda enganxada a sobre pàgines capítol, després de capítol.
Amb una lectura molt àgil i addictiva, plena d'intriga i misteri.
La trama es desenvoluparà al gener de 1973 a Glasgow.
D'sobre personatges diré:
McCoy:
Detectiu de la policia i encarregat de el cas.
Stevie Cooper:
Narcotraficant i millor amic de McCoy.
Dunlop:
Una família d'aristòcrates igual d'importants com de viciosos.
Harry McCoy un detectiu con Uns mals Hàbits molt assidu dels baixos fons, el qual està molt mal vist en super comissaria.
Després d'Rebre una alenada que van a assassina a una noia, el detectiu McCoy és l'encarregat de el cas, arribarà tard i la noia és assassinada a mans d'un jove que es suïcida després de l'assassinat.
Les indagacions de el cas el Llevant a la família Dunlop Aúnque a l'ésser Uns aristòcrates molt important de la ciutat, no el tindrà gens fàcil el acostar-se a ells ja que sumi capità si l'tractarà d'impedir una vegada i una altra, també tindrà a tota super comissaria en contra.
Per rematar li va endossar a un novell company, perquè tanca el cas com més aviat millor.
La investigació ira avançant, Mentre McCoy Visitant prostíbuls, pubs, saunes i altres locals de dubtosa reputació. Arribant a Rebre una gran pallissa per part de l'portal Uns sicaris.
Per poder seguir amb sobre indagacions haurà de aliar-se amb super antic company d'orfenat, el narcotraficant Stevie Cooper.
La joventut d'Harry McCoy, sumi tossuderia, i sumi temeritat, li llevés constantment Creu la ratlla de la legalitat, aquestes són les úniques armes amb les que comptés per Resoldre sumi primer cas.
Aconseguirà descobrir qui està darrere de tot? Qui ho va fer i per què?
Si el voleu saber tendresa que llegir la novel·la.
En definitiva, una novel·la que té enganxa i atrapa amb un final que m'ha deixat amb ganes de saber molt més. Molt recomanable.
Enhorabona a super escriptor Alan Parks por super ploma.
ESPAÑOL
En primer lugar, darle las gracias a @univer_llibres por el envió del ejemplar.
Una novela muy adictiva.
Un thriller policiaco con una trama muy interesante, que me ha mantenido pegada a sus páginas capitulo, tras capitulo.
Con una lectura muy ágil y adictiva, llena de intriga y misterio.
La trama se desarrollará en enero de 1973 en Glasgow.
De sus personajes diré:
McCoy:
Detective de la policía y encargado del caso.
Stevie Cooper:
Narcotraficante y mejor amigo de McCoy.
Dunlop:
Una familia de aristócratas igual de importantes como de viciosos.
Harry McCoy un detective con unos malos hábitos muy asiduo de los bajos fondos, el cual está muy mal visto en su comisaria.
Después de recibir un soplo de que van a asesinar a una chica, el detective McCoy es el encargado del caso, llegara tarde y la chica es asesinada a manos de un joven que se suicida tras el asesinato.
Las pesquisas del caso lo llevarán a la familia Dunlop aunque al ser unos aristócratas muy importantes de la ciudad, no lo tendrá nada fácil el acercarse a ellos ya que su capitán se lo tratara de impedir una y otra vez, también tendrá a toda su comisaria en contra.
Para rematar le endosaran a un novato de compañero, para que cierren el caso cuanto antes.
La investigación ira avanzando, mientras McCoy va visitando prostíbulos, pubs, saunas y otros locales de dudosa reputación. Llegando a recibir una gran paliza por parte de unos sicarios.
Para poder seguir con sus pesquisas tendrá que aliarse con su antiguo compañero de orfanato, el narcotraficante Stevie Cooper.
La juventud de Harry McCoy, su cabezonería, y su temeridad, le llevara constantemente a cruzar la raya de la legalidad, esas son las únicas armas con las que contara para resolver su primer caso.
¿Conseguirá descubrir quién está detrás de todo? ¿Quién lo hizo y por qué?
Si lo queréis saber tendréis que leer la novela.
En definitiva, una novela que te engancha y atrapa con un final que me ha dejado con ganas de saber mucho más. Muy recomendable.
Enhorabuena a su escritor Alan Parks por su pluma.

Enlace: https://emimimundomisreglasm..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
avegadesllegeixo
 17 mayo 2021
CATALÀ:
Fa uns mesos vaig descobrir el detectiu Harry MacCoy gràcies a la novel·la Fills de febrer d'Alan Parks, la segona entrega d'una sèrie sobre aquest inspector.
Durant el mes d'abril vaig decidir llegir la primera, Gener de sang, perquè vaig quedar enamorada d'aquest inspector políticament incorrecte, drogoaddicte, alcohòlic i "putero", i de les seves investigacions. McCoy ens torna a portar a la part fosca de la ciutat de Glasgow a buscar informació i pistes per poder aclarir què ha passat perquè la Lorna mori i el seu assassí es suicidi.
Alan Parks ens presenta una història de novel·la negra de manual que us recomano molt si us agrada el gènere en el seu estil més tradicional.
Des d'aquí, també aprofito per animar-vos a donar una volta per l'editorial Univers i descobrir, entre altres perles, el seu catàleg "noir" amb noves veus com la d'Alan Parks. Mentre espero el tercer llibre de McCoy llegiré Enemic invisible de Peter May, el coneixeu?
ESPAÑOL:
Hace unos meses descubrí al detective Harry McCoy gracias a la novela Hijos de Febrero de Alan Parks, la segunda entrega de una serie sobre este inspector.
Durante el mes de abril decidí leer la primera, Enero sangriento, porque quedé enamorada de este inspector políticamente incorrecto, drogadicto, alcohólico y putero, y de sus investigaciones. McCoy nos vuelve a llevar a la parte más oscura de la ciudad de Glasgow para buscar información y pistas con el objetivo de aclarar la muerte de Lorna y el posterior suicidio de su asesino.
Alan Parks nos presenta una historia de novela negra de manual que os recomiendo mucho si os gusta el género en su estilo más tradicional.
Desde aquí, también aprovecho para animaros a dar una vuelta por la editorial Univers y descubrir, entre otras perlas, su catálogo "noir" con nuevas voces como la de Alan Parks. Mientras espero el tercer libro de McCoy leeré Enemigo invisible de Peter May, lo conocéis?
Enlace: https://avegadesllegeixo.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: suspenseVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea

Test Ver más

Autoras de novela negra y policíaca

10 negritos

Agatha Christie
Phillys Dorothy James
Susan Hill

10 preguntas
48 lectores participarón
Thèmes : novela negra , LITERATURA POLICÍACACrear un test sobre este libro