InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
25 July 2022
Per tots els que vàreu gaudir com mai amb la lectura actual, àcida, sorprenent i captivadora de la ploma d'en Richard Osman gràcies als seus entranyables jubilats a El club del crim dels dijous esteu d'enhorabona doncs els avis tornen a la càrrega amb forces renovades.
La veritat és que el teló de fons és maco, el dibuix que fa en general de la tercera edat fuig dels clixés dels avis que estan mig adormits o amb poques aspiracions.
Els seus protagonistes fan front a la seva edat amb certa critica social, amb humor, amb la saviesa que dóna l'edat i sobretot amb molt humor i ganes de gresca.
El que no poden fer és quedar-se quiets i semblen adolescents que es fiquen a tots els embolics que troben de la mà dels seus amics.
Quan estaven convençuts de tornar a la vida camada i plàcida de Coopers Chase un nou misteri els espera en El dijous següent on descobrirem que Resoldre un nou assassinat no formava part dels seus plans de jubilació encara que no els desagrada.
Aquest cop el detonant és una carta que rep l'Elizabeth d'un vell amic que li diu de trobar-se per tal d'integrar-se de nou al seu entorn, posar-se al dia i rememorar anècdotes.
Tot sembla molt normal fins que sapiguem que aquest amic porta forces anys mort. Precisament ella va ser l'encarregada de rescatar el seu cos del Tàmesi quan treballava a l'MI5.
La intriga per saber qui està rere la carta i quin interès amaga fa que ella i els seus companys acudeixin a la ciat en la que saben que es poden trobar amb qualsevol cosa menys amb el seu vell amic.
Quina sorpresa els prepara aquest misteri? Estaran disposats a tornar a arriscar la seva vida ordenada per fer descobrir la veritat?
Aquesta obra brillant és un complement perfecte a la predecessora en que vàrem conèixer i enamorar-nos dels seus entranyables protagonistes.
Retrobar-los gràcies a Columna és un dels millors plans per aquestes tardes caloroses d'estiu.
Intriga, un aprenentatge sobre l'edat madura, un retrat de la societat i molt humor es barregen en aquesta obra imprescindible.
No la deixeu escapar!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         40



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(4)ver más