InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8466427503
Editorial: Columna Edicions (03/02/2021)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
El fenomen de l’any. Número 1 indiscutible a tot el món. Ara en català!

«Un fenomen que no es veia des de que J.K. Rowling va debutar amb Harry Potter». El País

En un pacífic complex privat per a jubilats, quatre improbables amics es reuneixen un cop a la setmana per revisar antics casos d’assassinats locals que van quedar sense resoldre. Ells són en Ron, un exactivista socialista ple de tatuatges i revolució; la dolça Joyce, una vídua ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 21 junio 2021
No subestimis el talent d'un grup d'avis
Avui tenim el goig de presentar-vos una obra i un autor que us deixaran amb la boca oberta.
Una novel·la amb tints negres i detectivescos però que esdevé un cant a la vida, a la positivitat, a una nova concepció dels nostres avis i al valor de la curiositat.
De la ploma talentosíssima d'en Richard Osman brolla una novel·la altament addictiva amb deixos comercials que sorprèn plana rere plana.
Ell és un gran coneixedor de la televisió i d'allò que vol l'espectador i ha sabut traduir el que vol la societat en una obra que ja ha conquistat a mig món i ha esdevingut tot un boom de la critica literària.
A El club del crim dels dijous us fareu amics sense cap mena de dubtes dels avis que la protagonitzen esdevenint símbols d'una generació a la que cal retre tribut.
És massa fàcil associar gent gran a una vida limitada, impedida o sense anhels i motivacions... Doncs bé, els nostres nous amics acumulen molts quilòmetres caminats a les seves sabates i milers de vivències a les butxaques així que donar-los gat per llebre serà ben difícil!
En Ron, la Joyce, l'Ibrahim i l'Elizabeth cadascun des del seu caràcter procuraran treure l'entrellat d'un misteri que ens mantindrà sempre amb alerta i els ulls ben oberts.
Un promotor immobiliari de les rodalies d'on ells viuen apareix mort amb una sospitosa fotografia al seu costat.
Tots els enigmes que genera l'escenari del crim i la investigació oficial es veurà acompanyada per la tenacitat d'aquests amics dispostos a treure a la llum els secrets més foscos.
Aconseguiran descobrir qui hi ha al darrere abans que els cossos oficials? Què coneixerem de la vida de cadascun d'ells?
En un vaivé constant entre el propi misteri i la lliçó de vida que ens donen aquests quatre protagonistes que son autèntiques meravelles descobrirem una trama que té els ingredients justos per mantenir-nos alerta i alhora reflexius sobre la nostra quotidianitat.
Us canviarà la visió sobre la gent gran... I ja era hora!
Gràcies a Columna podreu desgranar el crim i fer uns amics que us entendriran i us ensenyaran molt.
Els voleu ajudar?
Ells us esperen!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         40
Videos de Richard Osman (3) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Richard Osman
Con motivo del lanzamiento del libro "El Club del Crimen de los Jueves" Crea Lectura entrevista a Richard Osman que nos habla con detalle de su libro.
Crea Lectura, es un programa de televisión que informa de la actualidad literaria y los lanzamientos más importantes del momento. Puedes ver esta y otras entrevistas en nuestra lista de reproducción del canal de Youtube.
otros libros clasificados: ironiaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Encuentra la pareja

Empezamos con una fácil: Sherlock Holmes

El inspector Lestrade
El doctor Watson

10 preguntas
104 lectores participarón
Thèmes : novela negra , novela policíacaCrear un test sobre este libro