InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8412283996
Editorial: Les Hores (08/09/2021)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
La Lena fa repàs de la seva vida el dia que compleix cinquanta anys: treballa com a correctora i amb el que guanya li costa arribar a final de mes, viu en un pis llogat, no té parella, gairebé no té amics, el seu pare acaba de morir, no sap cap a on va ni té cap projecte de futur. Sembla que cada cop s’està tornant més invisible als ulls de la societat: el balanç és esfereïdor. Però, arran de la trobada fortuïta amb el propietari, gris i enigmàtic, del seu pis, un s... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 06 octubre 2021
Els nostres amic de l'Editorial Les hores debuten amb una obra escrita des de l'origen en català i realment és d'altíssima qualitat.
Aquest cop no cerquen el talent fóra les fronteres però ens ofereixen un debut literari en català que esdevé una joia de les lletres.
Una obra diferent, inclassificable, actual, de rabiosa actualitat social, intrigant, interessant, de contrastos...
És una obra que des de lo senzill ens fa una grandíssima reflexió i un dibuix de la societat actual que és esfereïdor per la seva sensatesa, el seu caràcter crític i la convidada que ens regala a la reflexió.
A l'obra Lena al descobert coneixerem a la Lena quan compleix la cinquantena i fa un repàs a la seva vida passada, present i un intent esperançat de mirar al futur amb ànsies de canvi.
Les vides dures sovint són les que enganxen més als lectors però han d'estar narrades amb calma, poc a poc per anar empatitzant amb els sentiments i les emocions i amb una evolució psicològica de la protagonista detallada per tal d'entendre d'on ve, on esta parada i cap a on vol anar.
La ploma de la Carolina Montoto ens dibuixa a una dona amb molt passat i força empenta que es disposa a canviar la seva vida.
¿Se'n sortirà? ¿Quin ha estat el detonant de la decisió? ¿Trobarà obstacles o un camp de roses? ¿Haurà de fer primer les paus amb el seu passat?
Ella treballa com a correctora i li costa arribar a final de mes, no té amics i no té parella i els seus afectes son gairebé nuls.
Ara, a més, ha mort el seu pare.
Sembla que la vida va passant i transcorrent sense que ella faci res però tampoc li passa res a ella i cada cop es sent amb menys capacitat per sentir.
¿Com pot afrontar el futur?
Una trobada amb el propietari del pis que ella lloga serà el factor desencadenant per prendre moltes decisions i revisar el passar per engegar motors i dirigir-se a un futur millor i construït per ella mateixa.
És més forta i valuosa del que es pensa in quan comenci a creure-s'ho que s'amagui el món doncs una fera s'ha despertat!
Un cant a la vida que no us podeu perdre!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: profundaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES

Otros libros de Carolina Montoto (1)Ver más

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
170 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro