InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466426221
Editorial: Columna Edicions (12/02/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de l’Empar Moliner, més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en què vivim i alhora ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 22 September 2020
Avui ens retrobem amb la ploma àgil i la ment inquieta de la gran Empar Moliner.
Sigui en articles, amb opinions televisives, en relats o en obres més extenses ens ha demostrat de sobres que la seva manera de pensar particular i àcida sempre és com una bufetada de realitat per la societat.
És com aquella dita que anuncia que entre broma i broma s'hi amaga la veritat, és com una trobada amb una amiga que sense vergonya i sense pèls a la llengua explica veritats com a punys de manera distesa i un xic teatralitzada per tal d'afegir èmfasi al seu missatge.
Després de recomanar-vos la lectura de “Tot això ho faig perquè tinc molta por” us recomanem de manera molt clara la seva darrera obra És que abans no érem així.
En aquest recull de contes trobareu sentiments oposats a les balances i anireu en un vaivé constant de la por a l'alegria, de la llagrimeta commovedora fins al odi més profund.
És un llibre radical que a primera vista no entén de grisos però que a través de les situacions i els personatges ens deixa reflexionant a nosaltres sobre quin to entre el blanc i el negre li podem donar.
La perennitat de l'ésser humà i la seva naturalesa més pura també es posa a debat a partir de la por, la mort, el desig, la sexualitat, la manera de vincular-nos.
Poc us volem desvetllar ja que ella sap condensar en breus planes un missatge rodó que es clava com un punyal i et deixa pensatiu i penjat d'una idea.
És un llibre del que no es surt indemne, és una eina de reflexió que en aquest setembre atípic ens pot ajudar a veure si realment no som com érem o realment no ho sembla tant i si que som els mateixos que érem.
Per desentrellar aquesta incògnita que ens presenta simplement amb el títol us haureu de rendir a la lectura que Columna ens apropa.
És una autora i una pensadora moderna que trenca esquemes però alhora ens connecta amb la societat i el nostre entorn.
És un imprescindible per als amants de les bones lletres en format breu.
Quan el missatge és bo encara pren més força en format curt. I ella n'és una gran mestra.
Deixeu-vos encisar per la seva grandesa!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: relatosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
235 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro