InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8416033722
Editorial: Comanegra (02/09/2015)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Un dia et lleves amb la sensació que tot ha canviat i no saps per què. Necessites trobar respostes i fugir de la ciutat, encara que sigui només uns dies. Serà un exili de reflexió contínua i retrobaments inesperats, així com una ocasió única per descobrir les sàvies ensenyances d'un mestre espiritual i d'un rodamón il·lustrat que faran que alguna cosa comenci a canviar per sempre.
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 26 junio 2020
Sabeu aquella sensació de tenir el cap embotat, agafar un llibre i començar a relaxar-vos? Això és el que m'ha passat amb al darrer llibre de la meva col·lecció de capçalera Emocions de l'Editorial Comanegra.
Francesc Miralles ens presenta La lliçó secreta un relat que ens portarà a reflexionar sobre allò que realment ens sobra a la nostra vida i allò que necessitem, a la importància de ser selectius tant amb les persones que ens envolten com amb les coses que tenim o creiem que necessitem.
Una visió que ens portarà a ser més realistes amb la nostra pròpia vida i a obrir finestres per anar més enllà.
El nostre protagonista és un periodista, freelance, un autònom de 47 anys que sent un buit vertiginós a dins seu, una angoixa difícil d'explicar i que començarà a verbalitzar gràcies a una jove terapeuta.
Ens calçarem les seves sabates i descobrirem que dins de tots s'hi amaga un desordre ocult, una recerca vital provocada per un canvi més o menys significatiu i com aquest ens afecta a un nivell profund.
Una de les pautes interesants que li dona és escriure sobre ell mateix, a vegades sense voler diem més del que sembla, encara que al nostre periodista li és més còmode escriure sobre els altres.
Un viatge el portarà a Londres on parlarà amb el mestre del Ordre Budista Modern en Heads, un home que intentarà ajudar-lo a reflexionar sobre ell mateix, de com tenir masses fronts oberts alhora pot desestabilitzar i alhora la importància de perdre's en un mateix ja que així ens podem trobar i reconectar.
També descobrireu un inicis molt interessant sobre la tristesa del temps lliure.
Aquest breu relat m'ha fet reflexionar molt, la seva prosa és captivadora, el lector empatitza amb el protagonista des del primer moment i això es transforma en una lectura ràpida, lleugera, addictiva i sense pausa.
La seva profunditat colpeja un cop tanquem el llibret i les idees es mantenen en la nostra ment i ens conviden a reflexionar en profunditat.
És per això que sempre en gaudeixo de la seva lectura i deixo pel final el subtítol de l'obra “Un viatge inesperat cap a l'art de viure”.
Una tardor a la portada ens convida a fer un canvi, a omplir en una maleta allò imprescindible i a viatjar pel camí de la nostra vida lleugers d'equipatge.
Una lectura molt adequada per aquests moments tan complicats.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         40
Videos de Francesc Miralles (3) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Francesc Miralles
Francesc Miralles presenta "Stranger than love". Más extraño que el amor. Spin-off sobre la serie Stranger Things con una enseñanza muy necesaria para los nativos digitales.
Nemrod es tan fan de Stranger Things y de su actriz principal que decide reunir el dinero necesario para ir al campamento de verano del club de fans de la serie.
Una novela que recuerda que no se trata de encajar, sino de quererse.

#StrangerThanLove #FrancescMiralles #LiteraturaJuvenil #StrangerThing
otros libros clasificados: reflexiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
128 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}