InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417918469
Editorial: Amsterdam (31/05/2021)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
L’Edward Fosca és un assassí. La Mariana no en té cap dubte. Però Fosca és intocable. Professor de tragèdia grega a Cambridge, atractiu i carismàtic, i reverenciat per mestres i alumnes i, molt especialment, per l’enigmàtica societat de belles estudiants privilegiades que tothom coneix amb el nom de Les Donzelles.

La Mariana és psicoterapeuta i està convençuda que, rere la fascinació pels sacrificis de l’Antiga Grècia de Fosca, s’a... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 14 junio 2021
Avui us presentem un thriller que us prendrà hores de son doncs és impossible parar de llegir-lo!
Sorpresiu, enigmàtic, misteriós... Molts adjectius poden descriure com és la novel·la titulada Les donzelles però el millor és que la descobriu per vosaltres mateixos.
En aquesta obra que brolla de la ploma aclamada i valorada tant per critica com pel públic de l'Alex Michaelides trobareu una historia ben tramada amb protagonistes interesantíssims i un teló de fons novedós pel gènere.
Darrerament les novel·les negres o els thrillers s'ambienten en gran mesura a pobles nòrdics amb pocs habitants on trobar a l'assassí resulta un xic fàcil o als suburbis de les ciutats més conegudes del món per tal d'abastir-nos de clixés cinematogràfics i referencies culturals conegudes mundialment.
Doncs no, aquest cas ens traslladem a un campus universitari on coneixerem al professor Edward Fosca i d'entrada ja descobrirem de la mà de la Mariana que aquest és un assassí.
N'està segura? En té probes? Perquè ho diu? El temps li donarà la raó?
Aquest professor de tragèdia grega a Cambridge és carismàtic, atractiu i té una personalitat que embolcalla a qui se li apropa. Però tot lo que té d'atractiu ho té també de recargolat.
És gairebé venerat per mestres i alumnes i sobretot per les integrants de Les Donzelles.
Una de les alumnes que formen part de Les donzelles apareix cosida a ganivetades al campus.
Referma això la teoria de la Mariana?
La mariana es veurà obligada a marxar a la seva antiga universitat per consolar a la Zoe, la seva neboda que era intima amiga de la que ha estat assassinada.
Des d'aquest punt i el dolor que veu als ulls de la Zoe es disposarà a desemmascarar a aquest pervers personatge.
Ella intueix que la ment depravada de l'Edward és més fosca que el seu propi cognom i no pararà fins a descobrir la veritat i fer justícia.
En aquest punt la investigació es barreja amb el coratge agosarat de la Mariana i amb el debat ètic de la met recargolada del mestre.
Serà realment l'assassí?
Només llegint aquesta obra que ens apropa Amsterdam i que podem gaudir gràcies a la traducció d'en Jordi Boixadós aprendrem sobre les múltiples cares que pot tenir una persona, les diverses cares de la veritat i el poder dels pensaments.
Serà al final l'Edward un assassí o està buscant en la direcció equivocada?
Només llegint-lo ho descobrireu!
És una obra espectacular on res es casual.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
Videos de Alex Michaelides (3) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Alex Michaelides
ALEX MICHAELIDES | ENTRE DIOSES Y TERAPEUTAS
Con una personal combinación de psicoterapia y mitos griegos, «Las Doncellas» nos ofrece la oportunidad de conocer las influencias de un autor en busca de formas de reinventar el 'thriller'.
#LaNocheMásNegra #AlexMichaelides
Hazte con «Las Doncellas»: https://bit.ly/3gXJ8HA
---- Suscríbete a nuestro canal de YouTube: https://www.youtube.com/penguinlibros/subscribe/
---- SOBRE ALEX MICHAELIDES Alex Michaelides (Chipre, 1977) estudió Literatura Inglesa y Psicoterapia. Trabajó en una unidad de seguridad para adultos jóvenes, experiencia que le proporcionó material e inspiración para «La paciente silenciosa», su primera novela: un thriller traducido en cuarenta países, que cuenta ya con dos millones y medio de lectores en todo el mundo y cuyos derechos cinematográficos han sido comprados por la productora de Brad Pitt; además, ha sido uno de los tres libros ganadores del Premio de los lectores de Goodreads, en el que votan casi cinco millones de personas. Michaelides también ha sido guionista de películas como Un robo inesperado, protagonizada por Uma Thurman y Tim Roth, y ha colaborado con David Fincher. «Las Doncellas» es su esperadísima segunda novela, que será adaptada como serie para la televisión.
---- SOBRE LA NOCHE MÁS NEGRA Penguin Random House Grupo Editorial celebra La Noche Más Negra, un festival literario virtual con los grandes autores de novela negra y 'thriller'. Benjamin Black, Javier Castillo, Joël Dicker, Juan Gómez-Jurado, María Gómez, Mick Herron, Ibon Martín, Alex Michaelides, Jo Nesbø, Claudia Piñeiro, Pablo Rivero y Mikel Santiago han participado en esta primera edición de una cita imprescindible que surge con vocación de permanencia y que se celebrará anualmente.
En palabras del comisario del evento, el escritor y periodista Antonio Lozano: «En el marco de su entusiasta apuesta por la novela negra y el 'thriller', Penguin Random House Grupo Editorial quiere erigirse en el primer grupo editorial en España en organizar un festival que suponga una celebración de estos géneros y que ayude a reforzar los vínculos entre los autores de la casa y sus miles de lectores, al tiempo que a descubrir nuevas voces.
---- En penguinlibros.com puedes encontrar el catálogo de todos los sellos de Penguin Random House Grupo Editorial, así como primeros capítulos, entrevistas, portadas y audiolibros.
SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES YouTube: https://www.youtube.com/penguinlibros/ Facebook: https://www.facebook.com/penguinlibros/ Instagram: https://www.instagram.com/penguinlibros/ Twitter: https://www.twitter.com/penguinlibros/ Web: https://www.penguinlibros.com/
+ Leer más
otros libros clasificados: ThrillerVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Encuentra la pareja

Empezamos con una fácil: Sherlock Holmes

El inspector Lestrade
El doctor Watson

10 preguntas
104 lectores participarón
Thèmes : novela negra , novela policíacaCrear un test sobre este libro