InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417909176
Editorial: ROSA DELS VENTS (01/02/2020)

Calificación promedio : 4.75/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Les primeres albors del segle XX a Europa porten aires d'esperança i d'innovació. En aquest ambient vibrant i encoratjador, enmig del París bohemi i del Madrid castís neixen dues belles històries d'amor. Deambulant pel barri de Montmartre, en Gerhard, un jove alemany que somia pintar com els mestres francesos, s'enamora perdudament de la Lucie, l'agosarada filla de la seva mestressa. Per la seva banda, als carrers senyorials de la capital d'Espanya, l'aristòcrata Jo... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 23 marzo 2020
Es increïble com la ment inquieta i la ploma audaç d'en Chufo Lloréns és capaç de crear histories i més histories sempre de grandiosa qualitat literària i amb trames excepcionals que ens regalen reflexions.
Les seves obres no s'acaben pas quan un les acaba de llegir si no que romanen al cap per molt temps i no surts de la seva lectura sense haver-te modificat. La seva lectura és transformadora.
A la seva darrera novel·la titulada El destí dels herois ens presenta una saga familiar que passarà per mil peripècies marcades pel context històric i social de cada generació.
Un matrimoni i els seus fills seran els protagonistes d'aquesta obra que abraça els inicis del segle XX a Madrid, París i el Marroc.
Passions, somnis, lluites personals i ambicions es barregen amb els sentiments col·lectius davant dels grans esdeveniments històrica que ens narra amb detallisme i anecdotari com la Guerra del Rif, la aviació i els seus avenços
Pel barri de Montmatre neix l'amor entre en Gerhard i la Lucie, un alemany somiador i bohemi amb la filla de la seva mestressa mentre a la castissa capital espanyola brolla l'amor entre l'aristòcrata José Cervera i la Nichita, filla d'un indià.
Parelles de pols oposats que viuran el seu amor i la construcció i desconstrucció de les seves famílies a cop d'història.
En aquesta obra familiar podem veure com a través de tot un segle turbulent les histories personals es podien veure truncades o sortosament ajudades només a causa de la sort del moment.
Tot costava molt més, la lluita personal i la col·lectiva es barregen per donar sentit i dimensió als cors i a les ments dels nostres protagonistes per tal que entenguem des de dins com una societat canviant pot condicionar la teva pròpia existència.
De la mà de Rosa dels vents ens podem retrobar amb tan aclamadíssim autor que recordarem d'èxits com “Et donaré la Terra”, “Mar de foc” i “La llei dels justos” entre molts altres títols.
Sempre amb noves histories però amb la mateixa capacitat i sensibilitat per arribar al seu públic lector.
Encara no coneixeu aquesta gran obra?
Vinga va! Ja esteu trigant!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
Videos de Chufo Lloréns (5) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Chufo Lloréns
«La gente mayor, mientras tiene proyectos, envejece más tarde.»
Chufo Lloréns se abre a sus lectores para transmitir su pasión por la escritura.
«El destino de los héroes»
Chufo Lloréns es uno de los grandes autores de la novela histórica en nuestro país. Su novela TE DARÉ LA TIERRA, a la que dedicó cuatro años de trabajo, se convirtió en un superventas en 2008. Desde entonces, Chufo no ha parado de escribir. A sus ochenta y nueve años es uno de los autores más prolíficos del panorama narrativo, y su tesón y profesionalidad es admirable.
EL DESTINO DE LOS HÉROES es su última novela: https://bit.ly/2UJIUKg
#eldestinodelosheroes #ChufoLlorens #novelahistorica
---- Suscríbete a nuestro canal de YouTube: https://www.youtube.com/megustaleer/s...
----
OTRAS OBRAS DE CHUFO LLORÉNS: «Mar de fuego: https://www.megustaleer.com/libros/ma... «Te daré al tierra»: https://www.megustaleer.com/libros/te... «La ley de los justos»: https://www.megustaleer.com/libros/la... «La saga de los malditos»: https://www.megustaleer.com/libros/la...
---- En Me Gusta Leer puedes encontrar el catálogo de todos los sellos de Penguin Random House Grupo Editorial, así como primeros capítulos, entrevistas, portadas y audiolibros.
SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES YouTube: https://www.youtube.com/megustaleer Facebook: https://www.facebook.com/megustaleerES/ Instagram: https://www.instagram.com/megustaleer/ Twitter: https://twitter.com/megustaleer/ Web: https://www.megustaleer.com/
+ Leer más
otros libros clasificados: historiaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
132 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}