InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Victoria Pradilla (Traductor)
ISBN : 8423352625
Editorial: Destino (16/11/2017)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Roger Ventós, futuro barítono reconocido a escala internacional en el mundo de la ópera, tiene unos orígenes peculiares. Nace en 1939 en la ciudad francesa de Seta, pero a los quince años su madre lo manda a Barcelona con su tío, Lluís Ventós, tramoyista en un teatro de variedades del Paralelo. Es allí, entre los bastidores del teatro Maravillas, donde Roger descubre a su verdadera familia más allá de los lazos de sangre y empieza a recibir clases de canto en el Lic... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 03 marzo 2019
Si ja som uns enamorats d'en Lluís Llach a través de les seves lletres tant a la música com a la literatura estem d'enhorabona doncs torna amb una novel·la imprescindible.
Ja ens va encisar amb les seves novel·les Memòria d'uns ulls pintats i Les dones de la principal i ara ho torna a fer amb El noi del Maravillas.
Una novel·la altament sensible ens presentarà a mode de biografia la vida d'en Roger Ventós, un baríton de renom internacional al qui li ret homenatge en aquesta gran obra.
A l'obra ens centrem des dels seus inicis a un lloc que no concorda massa amb la ciutat, un lloc d'esbarjo on els somnis i la felicitat han de ser la tònica general.
Pot un teatre il·luminar tota la foscor dels temps convulsos que es vivien a la Barcelona dels anys quaranta i cinquanta? Pot un somni esdevenir realitat envoltat de tanta pols de post guerra?
Us convidem a conèixer al noi del Maravillas i trobareu les respostes.
El teatre és com un món paral·lel situat al Paral·lel barceloní on ell, la seva mare, el seu oncle tramoista, la propietària del local, els artistes i músics viuran mil i una situacions.
El teatre és un gran engany on res no és el que sembla i s'enfrontaran al prestigi de l'alta societat amb l'òpera però al cap i a la fi l'art és art.
En Roger és la prova vivent de que no hi ha cap somni massa gran ni cap somiador massa petit. Acompanyem-lo per la seva vida i veurem fins on ha arribat.
Secrets d'escena que de ben segur el propi autor coneix de primera mà fan del Maravillas un personatge principal en que podem debatre de la societat catalana i els fets històrics del seu context.
És una novel·la encisadora, dolça tot i tenir moments àcids i amargs, dinàmica i amb el lema d'una vida que ha deixat empremta.
Què seria de nosaltres sense somnis? Qui decideix quins somnis es poden fer realitat i quins no?
Gràcies a labutxaca ens retrobem amb un dels autors més estimats de la nostra cultura que ens ve a presentar a un gran somiador a través d'aquest gran homenatge.
El voleu conèixer?

Vinga va! És la lectura que agradarà a tothom per Sant Jordi!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: músicaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
85 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}