InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
11 May 2022
Avui celebrem la retornada a la primera plana del món de les lletres de la Camilla Läckberg i aquest cop no ve sola sinó acompanyada de la ploma d'en Henrik Fexeus.
És una autora que ja ens ha envol callat en les ombres dels seus misteris a través d'obres com “El domador de lleons”, “La mirada dels àngels”, “L'ombra de la sirena”, “Tempesta de neu i olor d'ametllers” o la sèrie “Revenge” entre molts altres títols però torna amb forces renovades i molt ben acompanyada.
La seva fama la precedeix i el seu èxit tant de crítica com de públic no és fruit de l'atzar. Les seves obres amaguen enigmes foscos que alhora destripen la naturalesa humana i els límits dels sentiments veient des d'un prisma multiangular totes les facetes de la condició humana.
Ella consagrada com a autora s'acompanya aquest cop d'un mentalista per crear una parella de personatges que ja han anunciat que protagonitzaran més obres i realment esperem que així sigui.
A El mentalista han creat un teló de fons enigmàtic com és un parc d'atraccions on els crits i el propi misteri de la màgia oculta veritats i les disfressa.
En aquest teló de fons apareixerà una noia morta dins una caixa de fusta i travessada per diverses espases que desvetllarà una trama recargolada que durà a més víctimes i a una investigació complicada i exhaustiva a càrrec de uns investigadors dispars que es complementen a la perfecció.
D'una banda, la Mina és metòdica, pausada, analítica, procedimental i no deixarà cap fil sense investigar des de la seva posició al equip especial d'investigació. És la seva feina i l'apassiona però es veu desbordada i recorre a l'ajuda d'en Vincent, un mentalista que amb la seva capacitat deductiva i observadora fins al més mínim detall intentarà ordenar les idees i conclusions d'un cas on tot sembla un miratge de l'il·lusionisme.
Ambdós protagonistes sentiran un gran atractiu vers el misteri, una empatia amb les víctimes i molta set de justícia.
Aconseguiran atrapar a qui ha comés tan macabre assassinat? Té connexió amb els altres esdeveniments i estan davant d'un assassí en sèrie?
I què passarà amb ells, connectaran d'una manera més personal o restringiran la seva relació a merament professional?
Estan a les antípodes l'un de l'altre però com un imant aquest cas els té enganxats i connectats.
Gràcies a Columna podem gaudir d'una obra trepidant, accelerada i molt misteriosa.
Per tots els seguidors fidels de les lletres que composen l'obra de l'autora estan d'enhorabona doncs crec que és de les seves creacions més bones i complertes.
No la deixeu escapar!
Sucumbiu al seu misteri!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         60



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(6)ver más