InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Editorial: Amsterdam (28/04/2021)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Faye lleva una nueva vida en un pueblo de Italia. Su compañía Revenge va viento en popa y su exmarido está en la cárcel. Pero justo cuando piensa que todo ha vuelto a la normalidad, su pequeña burbuja de felicidad se ve de nuevo amenazada al descubrir que alguien intenta arruinar el sueño por el que tanto ha luchado. Los fantasmas del pasado todavía parecen estar muy cerca y dispuestos a arrebatarle todo lo que es suyo. Faye tiene que regresar a Estocolmo para salva... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 18 mayo 2021
Per Àngela Sánchez Vicente
Avui us presentem la segona part de la sèrie Revenge a càrrec de la ploma noir de la grandíssima i aclamada autora Camila Läckberg.
La primera part titulada “La gàbia d'or” ja ens va encisar i ens va presentar a una protagonista que tenia masses coses a dir i a fer. Un personatge únic i singular que, realment, mereix més d'un llibre per el poder que té i la força que posa a les situacions.
A la primera part, la Faye després de la mort del seu marit s'adona que no ha de ser forçosament una dona a la ombra sense veu ni vot i ara se'ns presenta a Ales de plata amb forces renovades.
Ara viu a Itàlia amb la seva filla gaudint d'una vida de luxes i sumptuositat ja que ha recuperat la l'empresa de cosmètics Revenge i és ella qui mou les cireres i pren les decisions.
En un món de pur maquillatge costarà molt saber qui porta careta per treure o qui es mostra natural als ulls dels demés.
En aquesta expansió arriben al mercat americà i hi ha moltes decisions a prendre i per això decideix rodejar-se d'un grup de dones ben dispar per anar cap a Estocolm de nou per protegir i blindar la seguretat econòmica i el patrimoni de la seva família.
Elles són les que hauran de descobrir quants llops hi ha disfressats d'ovella... i n'hi hauran molts més d'un!
La Faye aquest cop es mostra com un personatge més atractiu ja que a ran de tot el que va viure a la primera entrega es mostra més poderosa i decidida i té clarament marcada la seva finalitat vital i no es pensa deixar trepitjar.
És una obra que va a més i més i sorprèn per la delicadesa que brolla de la ploma de l'autora que amb tanta cura i respecte ha traduït en Marc Delgado.
De la mà d'Amsterdam podeu descobrir aquesta sèrie que és deliciosament perillosa i alhora us animem a que descobriu altres títols de l'autora com “La princesa del gel”, “Les filles del fred”, “Empremtes que mai s'esborren”, “Crim en directe”, “El domador de lleons”, “La mirada dels àngels”, “L'ombra de la sirena” i el seu llibre de relats “Tempesta de neu i olor d'ametlles”.
Cada obra diferent i innovadora però amb el segell de qualitat de l'autora.
Mereix l'èxit i reconeixement mundial que té al món de la novel·la negra.
Impactant, deliciosa i sofisticada.
No la deixeu escapar! Seria un crim!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Videos de Camilla Läckberg (9) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Camilla Läckberg
Faye, una mujer con dos rostros y un pasado del que escapar.
Camilla Läckberg nos sorprende con una novela que reinventa la línea que divide el bien y el mal
Faye lleva una nueva vida en un pueblo de Italia. Su compañía Revenge va viento en popa y su exmarido está en la cárcel. Pero justo cuando piensa que todo ha vuelto a la normalidad, su pequeña burbuja de felicidad se ve de nuevo amenazada al descubrir que alguien intenta arruinar el sueño por el que tanto ha luchado. Los fantasmas del pasado todavía parecen estar muy cerca y dispuestos a arrebatarle todo lo que es suyo. Faye tiene que regresar a Estocolmo para salvar lo que más quiere. También hace una escapada a Madrid, un guiño a los lectores de nuestro país, que la autora adora.
+ Leer más
otros libros clasificados: negroVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

cuanto sabes de boulevard

cual era el apodo que le puso la prima de luke

patetico
pushi
lu
howland

12 preguntas
84 lectores participarón
Thème : Boulevard de Flor M. SalvadorCrear un test sobre este libro