InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8415097514
Editorial: Comanegra (03/09/2012)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 28 enero 2020
Avui us vinc a presentar el darrer pot de confitura que ha caigut en les meves mans, res millor que un nou exemplar de la col·lecció Emocions de l'Editorial Comanegra, uns llibrets petitons però que amaguen grans i profundes reflexions.
Avui us vull presentar El principi del cercle, una historia de Michi Kobayashi i en la que ens podrem identificar tots.
El nostre protagonista és en Hikaru, un noi de tretze anys que viu amb els seus pares, la seva germana Mei a marxat a estudiar a la Universitat. El seu pare és periodista i la mare treballa al Museu.
Ell va a l'escola i te un amic per internet amb qui xateja, però a casa cada cop parlen menys, els senyors Hamamoto sopen cada dia amb el seu fill però tots tenen el mòbil a la taula i el cap en un altre lloc.
A l'escola s'avorreix, a classe juga amb el telèfon i al pati no juga amb els companys, xateja amb el seu amic.
Un dia en Hikaru coneix a una senyora gran una mica estranya, la Eiko, qui li parla de la importància del contacte, de la necessitat de ser abraçats i escoltats, de la necessitat de comprendre el llenguatge no verbal i si l'afectiu.
La visita de la seva germana i el comentari d'ella sobre el silenci que hi ha a la casa el fa pensar en les paraules de la Eiko i així és com comença una investigació com un gran periodista sobre les persones que coneix.
Mica en mica descobrirà la empatia i la importància de rebre l'escalfor d'algú proper i el consol que pot donar i rebre, aquest és el gran secret del cercle màgic, comença en una mà i continua en l'altre persona.
Aquesta historia parla del problema de la desconnexió entre les persones i la barrera que s'acaba imposant en forma de mòbil, una realitat que podem observar en qualsevol cafeteria, a l'autobús o en grups de joves.
Amb un llenguatge molt proper l‘autor planteja un problema real, social i actual i ens ofereix un capítol final “La comunicació i el contacte” amb recomanacions pràctiques per millorar les nostres relacions personals.
No voldria acabar aquesta ressenya sense recollir el subtítol “Descobreix el valuós poder que tots tenim a les nostres mans”.
Quina gran veritat! Cadascú de nosaltres és el principi d'un cercle que podem tancar amb un altre, però recordeu.. tot té un límit.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: psicológicoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Otros libros de Michi Kobayashi (1)Ver más

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Las superheroínas del Cómic

Es una princesa guerrera de las Amazonas, es una superheroína ficticia creada por William Moulton Marston para la editorial DC Comics.

Supergirl
Mujer Maravilla
Batgirl (Batichica)

11 preguntas
6 lectores participarón
Thèmes : cómicCrear un test sobre este libro
{* *}