InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
31 May 2019
Si voleu una gran obra històrica amb tocs de novel·la romàntica i un gran debat sobre les religions us heu de rendir a l'encant que s'amaga entre les planes de la ciutat del foc.
Viatgem en el temps i en l'espai i ens traslladem a la França del 1562, a Carcassona i a Tolosa en que coneixerem a la Minou i en Piet. Ella és una noia catòlica i ell un hugonot, per lo tant era protestant i sembla que poques coses poden tenir en comú.
Ambdós emprenen un viatge per descobrir un secret amagat al castell de Puivert.
Enmig del desconcert i envoltats d'una societat crispada la noia decideix ser valenta i seguir amb la seva vida mentre investiga i reflexiona sobre allò que la envolta mentre procura créixer emocionalment per construir la vida que desitja.
La Minou rep a la llibreria del seu pare una carta segellada amb un escut familiar en que hi posa: “Ella sap que ets viva”.
Qui és ella? Quina importància té? És una amenaça?
S'amaguen les respostes al castell de Puivert?
Les fractures socials i religioses són cada dia més fortes i els camps de batalla tenyeixen de sang per allà on passen però saben que tenen una missió i només amb l'ajuda de l'altre poden avançar en el seu camí.
Quina és la gran missió? Què significa el text que rep la Minou?
En un context on la traïció i els misteris es donen la mà podem veure com les emocions humanes estan més a flor de pell que mai.
La lleialtat és l'únic que els queda a aquests dos.
De la ploma de la Kate Mosse es dibuixa una obra molt visual en que es ret homenatge a Llenguadoc i al segle XVI amb una gran base didàctica sobre els enfrontaments religiosos.
Gràcies a Columna que aposta per aquest èxit i aquesta aclamada autora podem fer un viatge sense escala que farà les delícies d'aquests dies primaverals.
És detallista, delicada, critica, emocional, emotives, intimista alhora que un cant a la vida, a la supervivència i a la lleialtat.
El deixareu escapar?
La Minou i el Piet us esperen a les llibreries per emprendre l'aventura de les seves vides.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         10



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(1)ver más