InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8412062582
Editorial: Llibres del Delicte (31/08/2020)

Calificación promedio : 3.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
El primer dia dÆinstitut tot són nervis davant de lÆinici dÆun nou curs, dels retrobaments i de les sorpreses que tothom espera trobar. Per. res és tan inesperat com lÆassassinat dÆun dels alumnes i la presència dÆuna enigmàtica mossa dÆesquadra per investigar el cas.

Entre els alumnes de lÆinstitut hi ha lÆassassí, per. la vida dÆaquests adolescents no sÆatura mentre a lÆinstitut es desenvolupa una investigació que destaparà secrets i problemes silen... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 16 septiembre 2020
Abans de començar vull felicitar a l'editorial Llibres del Delicte per la seva aposta per una nova col·lecció que convida al lector adolescent a llegir histories escrites per ells i per a ells.
Avui us presento el primer títol de la col·lecció Delictes juvenils, Entre nosaltres és la primera novel·la d'una jove escriptora de setze anys que te molt camí per recórrer i que espero poder tornar a gaudir de la seva prosa.
Aina Huix s'endinsa en el món propi d'un Institut on un dels seus estudiants de primer de Batxillerat, en Dani, ha sigut assassinat i tots els seus companys de classe són sospitosos, tots tenien algun motiu per voler-lo veure'l mort.
Aquesta trama que ens presentarà als seus companys donant-los veu pròpia i narrativa crea un afecte de prisma mostrant-nos un moment, una acció des de diversos punts de vista, fet que dona una dinàmica molt interesant pel lector jove.
La historia d'en Dani serà l'eix que ens mostrarà part de la vida adolescent, l'amor, les relacions entre ells i amb la família, els seus problemes, bulling, drogues, sexe, violacions...
Potser toca masses pals i la historia de l'assassinat queda una mica diluïda, però a la vegada ens mostra un reflex de la vida real, de com aquests joves s'enfronten a problemes que no existeixen per desgracia només en el món dels adults.
Amb aquesta novel·la crec que se'ns mostra que els joves volen tenir veu pròpia en el món literari, apropar els temes a la seva realitat i donar-li un punt negre que resulta força atractiu i seductor.
La prosa de la jove autora és fresca, dinàmica, addictiva, sincera i força realista encara que copsa masses temes i personatges en poques planes. Les seves descripcions són acurades i els seus protagonistes estan força ben construïts amb personalitats molt diverses i capaços de mostrar-nos les llums i les ombres de la vida sense tenir en compte les edats dels personatges.
Només us puc recomanar que descobrir aquesta lectura per vosaltres mateixos i per descomptat molt recomanable pels joves que no estan acostumats a llegir.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         50
otros libros clasificados: literatura juvenilVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
164 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro