InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8466423613
Editorial: Columna CAT (28/02/2018)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 31 agosto 2019
Sabem de bona tinta que tenir entre mans una obra d'en Martí Gironell és tenir la seguretat de llegir una bona novel·la, gaudir de grans protagonistes i conèixer la historia d'allà on es situa l'acció.
Si bé ja us va encisar amb “El pont dels jueus”, “La venjança del bandoler”, “L'arqueòleg”, “L'últim abat”, “El primer heroi” i “Strappo” us heu de rendir a La força d'un destí.
En aquesta novel·la que ha estat la guanyadora d'enguany del Premi Ramón Llull fareu un viatge sense escales al Hollywood de les grans estrelles de la mà d'un somiador.
Us asseguro que és un viatge que us trastocarà i us emocionarà.
El nostre nou amic i protagonista és en Ceferino Carrión que als seus vint-i-un anys fuig de l'Espanya franquista cap als Estats Units embarcat en el seu somni i creient fermament en el seu potencial.
A Nova York canviarà d'identitat i passarà a ser en Jean Leon i a l'últim segon s'escapa d'anar a la Guerra de Corea i fuig cap a Hollywood, el seu destí final.
Un cop allà i víctima de la seva pròpia sort i tenacitat coneixerà al gran James Dean i idearan un gran restaurant, malgrat la mort de la cèlebre estrella es decideix a seguir el seu somni i obre La Scala, us establiment top que freqüentaran les celebritats i les seves anècdotes.
Per fer el seu somni encara més rodó creu que fa falta un vi propi, i no hi ha indret al món millor que a les terres del Penedès.
No l'espanta el nou idioma que ha d'aprendre, els reptes, els riscos, la ciutat de les estrelles venint de tanta foscor, la ciutat del llibertinatge venint de tanta repressió, la ciutat excessiva venint de tantes mancances... És un heroi fet a si mateix i pot adaptar-se a totes les circumstàncies i aprendre'n alguna cosa.
Una historia de clarobscurs, de contrastos però per sobre de tot d'un petit somiador que ens mostra que cap somni és massa gran.
Mentre un pugui somiar un somni aquell és manté viu. Cal veure les senyals i aprofitar-les per anar tirant endavant la pròpia cursa vital i no desinflar-se davant les adversitats.
De la mà de Columna us convidem a conèixer a un personatge singular del qual hem d'aprendre molt i alhora ens retrobem amb la prosa d'un dels nostres autors de referència.
Què més es pot demanar? Potser una copeta de vi del Penedès per completar la lectura!
No ho dubteu! Llegiu-lo, desgraneu totes les lliçons que en Ceferino ens vol donar i si no heu llegit les altres obres del autor ja esteu trigant!
Vinga, en Ceferino us espera a les llibreries per tal que l'acompanyeu al viatge de la seva vida!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: cineVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
100 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}