InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Joan Subirana Queralt (Otro)Mònica Bedmar (Otro)Joan Lluís Quilis (Traductor)
ISBN : 8499796869
96 páginas
Editorial: Editorial Mediterrània (30/11/-1)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:

Para modificar esta descripción, debes iniciar sesión

Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 April 2021
Avui des de la nostra vessant com a mestres i com a persones amb voluntat de canviar les nostres ments cap a un futur millor per tots plegats us recomanem la lectura i descoberta de Plans eco en família.
És un llibre del que es desprenen infinitat d'activitats per fer a l'aire lliure i a casa per tal que els nanos prenguin consciencia de la cura del planeta i alhora respectar l'entorn.
Alhora aquesta proposta ens ajuda a crear records en família i estimular la curiositat i el sentit de l'educació informal.
Es nota moltíssim que la seva autora, la Lídia Fraguas, creu realment en aquesta nova manera de veure i viure la vida i la planteja de manera simple i senzilla per a tots els que en vulguem aprendre.
Des de la seva vessant com a mare i com a mestra enumera unes activitats engrescadores, assumibles i amb uns continguts i procediments molt adequats que aportaran als infants una revolució interior vers el futur i la seva personalitat.
En aquest recull d'activitats hi ha propostes d'Art, natura i creativitat per a tot l'any.
A més, les fotografies a càrrec de la Mònica Bedmar i les il·lustracions d'en Subi, acaben de fer que aquest llibre sigui bonic, àgil i amb un missatge molt entenedor.
Activitats de muntanya i tardor com anar de pícnic els ensenya a observar i classificar la natura, crear un portacoberts i fins i tot elaborar la pròpia compota de poma mentre rescaten jocs tradicionals com jugar al tres en ratlla amb pedretes.
Per l'estiu també podem aprendre a fer gelats saludables de fruites, recollir petxines a la vora de la mar i crear posteriorment un mòbil o figures amb pasta de sal.
Els dies que hem d'estar més a casa podem ser xefs, llegir i crear un racó especial o fer punts de llibre i com no crear un hort. Aquesta proposta tan actual si es dirigeix bé pot ser la base de molts aprenentatges.
També podem fer el nostre propi calendari d'advent i descobrir grans tècniques pictòriques que desenvolupen l'expressió de les emocions de la mà dels grans artistes d'ahir i avui.
Tots els plans són engrescadors, dirigits cap a una vida més conscient i sana i que fomenta també el sentit més fort de família i unitat.
Gràcies a aquesta aposta de l' Editorial Mediterrània podem començar per aplicar a les nostres vides aquestes activitats i poc a poc anar afegint idees i nous camins sorgits a cada família per anar ampliant els recursos educatius i alhora personalitzar-los més cap als interessos dels menuts.
Si proveu de fer aquestes activitats us hi enganxareu i us asseguro que mai és tard per començar una vida més saludable, sana i respectuosa amb el medi.
Notareu un canvi en vosaltres mateixos, en els menuts i en el vincle que neix.
No us en penedireu! És una gran oportunitat!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: literatura infantilVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Familias en la literatura

"Hoy ha muerto mamá. O quizá ayer. No lo sé. Recibí un telegrama del asilo" ¿El personaje de qué libro está hablando?

Dr. Castel, de La Peste
Meursault, de El extranjero
Javier, de Cambio de piel

14 preguntas
51 lectores participarón
Thèmes : novela , familiaCrear un test sobre este libro