InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura

Joan Subirana Queralt (Otro)Mònica Bedmar (Otro)Joan Lluís Quilis (Traductor)
ISBN : 8499796869
Editorial: Editorial Mediterrània (30/11/-1)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 abril 2021
Avui des de la nostra vessant com a mestres i com a persones amb voluntat de canviar les nostres ments cap a un futur millor per tots plegats us recomanem la lectura i descoberta de Plans eco en família.
És un llibre del que es desprenen infinitat d'activitats per fer a l'aire lliure i a casa per tal que els nanos prenguin consciencia de la cura del planeta i alhora respectar l'entorn.
Alhora aquesta proposta ens ajuda a crear records en família i estimular la curiositat i el sentit de l'educació informal.
Es nota moltíssim que la seva autora, la Lídia Fraguas, creu realment en aquesta nova manera de veure i viure la vida i la planteja de manera simple i senzilla per a tots els que en vulguem aprendre.
Des de la seva vessant com a mare i com a mestra enumera unes activitats engrescadores, assumibles i amb uns continguts i procediments molt adequats que aportaran als infants una revolució interior vers el futur i la seva personalitat.
En aquest recull d'activitats hi ha propostes d'Art, natura i creativitat per a tot l'any.
A més, les fotografies a càrrec de la Mònica Bedmar i les il·lustracions d'en Subi, acaben de fer que aquest llibre sigui bonic, àgil i amb un missatge molt entenedor.
Activitats de muntanya i tardor com anar de pícnic els ensenya a observar i classificar la natura, crear un portacoberts i fins i tot elaborar la pròpia compota de poma mentre rescaten jocs tradicionals com jugar al tres en ratlla amb pedretes.
Per l'estiu també podem aprendre a fer gelats saludables de fruites, recollir petxines a la vora de la mar i crear posteriorment un mòbil o figures amb pasta de sal.
Els dies que hem d'estar més a casa podem ser xefs, llegir i crear un racó especial o fer punts de llibre i com no crear un hort. Aquesta proposta tan actual si es dirigeix bé pot ser la base de molts aprenentatges.
També podem fer el nostre propi calendari d'advent i descobrir grans tècniques pictòriques que desenvolupen l'expressió de les emocions de la mà dels grans artistes d'ahir i avui.
Tots els plans són engrescadors, dirigits cap a una vida més conscient i sana i que fomenta també el sentit més fort de família i unitat.
Gràcies a aquesta aposta de l' Editorial Mediterrània podem començar per aplicar a les nostres vides aquestes activitats i poc a poc anar afegint idees i nous camins sorgits a cada família per anar ampliant els recursos educatius i alhora personalitzar-los més cap als interessos dels menuts.
Si proveu de fer aquestes activitats us hi enganxareu i us asseguro que mai és tard per començar una vida més saludable, sana i respectuosa amb el medi.
Notareu un canvi en vosaltres mateixos, en els menuts i en el vincle que neix.
No us en penedireu! És una gran oportunitat!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
135 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro