InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8491373373
Editorial: Estrella Polar (07/03/2018)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 05 diciembre 2018
Avui us expliquem un conte que en conté molts. Aquestes històries no són inventades, no tenen princeses indefenses ni han succeït a llocs llunyans i desconeguts, tot el contrari.
Avui us portem històries reals, de dones reals, com nosaltres, que van canviar el món i de dones que el continuen canviant. En un món on els referents en la majoria de camps són masculins, Contes de bona nit per nenes rebels ens presenta històries de cent dones que han trepitjat fort i han destacat en les seves professions i a la vida.
De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes de tot el món, que fan que el llibre s'ompli de color, alegria i art, i el fa més especial i màgic.
En aquest llibre que ens presenta Estrella Polar hi trobem científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs, esportistes, artistes, espies, reines, polítiques... en total, cent exemples de determinació i audàcia per a les que somiem en gran.
Les autores del llibre són la Elena Favilli i la Francesca Cavallo. L'Elena és emprenedora mediàtica i periodista. La Francesca és escriptora i directora de teatre. Juntes han creat el laboratori d'innovació de mitjans de comunicació infantils “Timbuku labs”.
Contes de bona nit per nenes rebels és la prova del poder transformador de confiar en nosaltres mateixes. Les mateixes autores volen que les històries d'aquestes cent dones serveixi d'inspiració, que els seus retrats gravin en totes les nenes i dones la creença que la bellesa es manifesta en totes les formes i colors, i a totes les edats.
Amb totes les histories ens transmeten que la vida s'ha de viure amb passió, curiositat, generositat, sent felices i explorant sense restriccions. Un llibre que hauria de ser llegit i explicat per a totes les nenes i dones del món.
Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent que poden ser tot allò que vulguin ser. Així doncs comencem a llegir... Hi havia una vegada...

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: Libros ilustradosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
62 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}