InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 841216542X
Editorial: Obscura editorial (28/05/2020)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Han passat sis setmanes des que els àngels de l’apocalipsi van arrasar la Terra. En pocs dies, la civilització ha quedat reduïda a una pila de runes i la humanitat ha arribat a límits insospitats per sobreviure. Quan enmig del caos un grup d’àngels s’enduu la seva germana petita, la Penryn Young farà qualsevol cosa per recuperar-la. Fins i tot pactar amb l’enemic.

En Raffe és un guerrer caigut a qui han tallat les ales. Després de segles lliurant bata... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 19 junio 2020
Avui us presentem una escriptora que ens ha deixat francament bocabadats i per sort té una bibliografia ben nombrosa i una fama que s'ha guanyat èxit rere èxit.
Avui us descobrim la ploma de la Susan E E poc després de conèixer-la nosaltres i quedar totalment encisats i hipnotitzats.
El seu magnetisme i la capacitat per crear histories fantàstiques que ens han deixat sense alè fan de la autora un tresor que cal descobrir.
La trilogia Penryni la fi dels temps i el seu nou projecte Històries de mitjanit en que reversionarà contes clàssics amb el seu toc romàntic i fantàstic ja ens tenen ben enganxats a les seves novetats.
Anem per parts, avui us presentem l'obra Àngels caiguts en la que descobrirem un món fantàstic i uns personatges meravellosos que creen una trama espectacular i ideal per generar una obra que mereix reconeixement.
És innovadora, fresca, amb un ritme molt dinàmic i amb molta sensibilitat que ens mostra com una aventura fantàstica ens pot convidar a reflexionar sobre la naturalesa humana.
Després de que els àngels de l'Apocalipsi arrasessin el planeta Terra i tot quedi esfondrat a cendres i fum obscur, la humanitat s'obre pas entre les runes per tal de sobreviure.
La humanitat està al seu límit i l'objectiu és subsistir.
La Penryn Young farà el que sigui per recuperar a la seva germana petita que se la van endur.
Trobarà un aliat en el que aparentava ser el seu enemic, un guerrer caigut anomenat Raffee al que li han tallat les ales està disposat a parlar amb ella i a fer un tracte.
Si ella el salva aniran a buscar-la. No tenen més remei que confiar l'un en l'altre i depositar tota la confiança i esperança en un aparent enemic.
Com creieu que acabarà aquest pacte? Com serà la seva relació?
Gràcies a la tasca de traducció de la Roser Vales Abenoza i de l'aposta de Obscura editorial per aquest títol detonant d'una trilogia que ja tenim ganes de llegir podreu donar resposta a totes les intrigues i alhora gaudir d'una novel·la amb molts ingredients combinats a la perfecció per donar un resultat excepcional.
És de les sorpreses literàries d'aquest any.
Què? Us animeu a la seva descoberta?
Nosaltres ja estem esperant llegir “El món de l'endemà” i “La fi dels temps”.
Aquesta trilogia promet!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Video de Susan Ee (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Susan Ee
Una joven huérfana. Un reino oscuro y retorcido. Una guerra en la sombra con el fin de esclavizar hadas y despojarlas de su poder…
Éste es el mundo de Cinder. Un mundo donde una chica puede tratarse como mercancía para ser presa humana de una cacería entre caballeros. Pero esta noche, incluso los depredadores podrían tener algo que temer. Esta noche, incluso un príncipe podría encontrarse atrapado entre las expectativas del Rey Oscuro… y una joven como ninguna otra... En esta ocasión, Mayra mejor conocida en la comunidad booktube como Bibliofílica, nos trae su video-reseña del libro "Cinder y el príncipe de la medianoche" (Océano Gran Travesía) de la célebre autora de la trilogía El fin de los tiempos Susan Ee.
Y este es uno de los LIBROS DE LOS QUE TODO EL MUNDO HABLA.
+ Leer más
otros libros clasificados: literatura juvenilVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Monstruos en la literatura

Calamar Gigante

H.G. Wells
C.S.Lewis
Julio Verne
Mary Shelley

10 preguntas
164 lectores participarón
Thèmes : monstruos , ficción , fantasíaCrear un test sobre este libro
{* *}