InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8412165403
Editorial: Obscura editorial (12/03/2020)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
La campana va tocar dotze vegades, i totes van semblar-li la darrera... Encara hi ha qui creu que les Guerres Salvatges mai no van acabar al regne tenebrós de Mitjanit on, en caure la lluna plena, les noies han de fugir bosc endins i sobreviure a la cacera que el Rei Obscur va imposar anys enrere. Ara, peró, tot és a punt de canviar... Quan la madrastra de la Cinder la vengui com a presa de la cacera, res no sortirá com el Rei havia previst: al final, els rumors sob... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 11 junio 2020
Avui us vull parlar d'una nova escriptora per a mi Susan EE que ha arribat a les meves mans gràcies a l'aposta de l'Editorial Obscura i a qui des d'aquí els hi donem les gràcies.
Cinder i el príncep de mitjanit és el primer títol d'una saga on l'autora vol donar una volta de cargol a contes clàssics transformant-los en quelcom diferent sense oblidar-se de la seva essència i en aquest cas ens trobem amb un retelling de la Ventafocs (Cirderella).
La seva portada m'ha cridat molt l'atenció, no hi ha sabata de cristall, ni vestit blau, ni una fada ni una actitud feble. Tenim a una jove amb un punyal a la mà, amb un vestit fosc, negre com la nit i amb una mascara que amaga el que diuen els seus ulls.
Aquesta historia ens presenta la Cinder qui viu amb la seva madrastra Helene i les seves dues germanastres Darlenen i Tammy, fins aquí no hi ha gaire cosa a dir però la historia es torna més fosca quan descobrim que en el Regne de Mitjanit, el seu despietat Rei fosc gaudeix del patiment del altres i un cop al més celebra una cacera on els seus nobles cacen a les joves i en poden fer el que vulguin, fins i tot matar-les. D'aquesta manera durant la resta del mes hi ha una mena de pau.
La madrastra ven la Cinder per la cacera i aquesta sobreviu, així que decideix vendre-la cada mes. Serà la Silver, una vella venedora de flors qui l'ajudarà a entrenar-se i una nit coneixerà a un jove que pensa com ella.
Per descomptat, no podria faltar el ball on Damon, Dante i Gallant, els tres fills del Rei hi tindran el seu paper.
De la trama no us diré res més però m'han quedat coses al tinter.
Aquesta historia m'ha semblat curta, ràpida, àgil de llegir, explicada en tercera persona i amb un salt temporal que us deixarà una mica descol·locats.
La prosa és senzilla però amb una gran capacitat d'atrapar al lector i el toc fosc, retorçat i gairebé gòtic m'ha agradat força.
Crec que el fet de ser tan curt no deixa gaudir ni conèixer prou els personatges, no sé si és un efecte creat a voluntat per l'autora per convidar al lector a centrar-se en la historia o si el fet de ser una primera entrega d'una nova col·lecció busca un format gairebé d'epíleg i que el lector ompli els forats amb el que coneix del conte tradicional.
Una aposta molt dinàmica per a un públic juvenil que renega dels contes de fades i els transforma en quelcom més profund, amb un aire més fantasiós i actualitzat.
Personalment m'ha agradat la transformació de la ventafocs en una jove lluitadora capaç de sobreviure i poc conformada a seguir els designis de la seva madrastra, un esperit més feroç capaç de demostrar que val per ella mateixa.
Tinc ganes de llegir que més ens oferirà l'autora en aquesta saga.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
Video de Susan Ee (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Susan Ee
Una joven huérfana. Un reino oscuro y retorcido. Una guerra en la sombra con el fin de esclavizar hadas y despojarlas de su poder…
Éste es el mundo de Cinder. Un mundo donde una chica puede tratarse como mercancía para ser presa humana de una cacería entre caballeros. Pero esta noche, incluso los depredadores podrían tener algo que temer. Esta noche, incluso un príncipe podría encontrarse atrapado entre las expectativas del Rey Oscuro… y una joven como ninguna otra... En esta ocasión, Mayra mejor conocida en la comunidad booktube como Bibliofílica, nos trae su video-reseña del libro "Cinder y el príncipe de la medianoche" (Océano Gran Travesía) de la célebre autora de la trilogía El fin de los tiempos Susan Ee.
Y este es uno de los LIBROS DE LOS QUE TODO EL MUNDO HABLA.
+ Leer más
otros libros clasificados: cuentosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Monstruos en la literatura

Calamar Gigante

H.G. Wells
C.S.Lewis
Julio Verne
Mary Shelley

10 preguntas
164 lectores participarón
Thèmes : monstruos , ficción , fantasíaCrear un test sobre este libro
{* *}