InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8494582658
Editorial: Llibres del Delicte (24/07/2017)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 agosto 2018
Llibres del Delicte no fa puntada sense fil, cada títol que afegeix a la seva col·lecció aporta quelcom especial i diferent dins d'un gènere negre on les clarianes, les penombres i els personatges aporten el seu propi caire de misteri únic i personal.
David Marín aposta fort per una novel·la curta, a Ciutat Fantasma acompanyarem en Salvador Garcia, un Mosso d' Esquadra que retorna a la que va ser casa seva després de vuit anys destinat a Lleida.
S'incorporarà a la feina i a la recerca d'un assassí, però el que més el marca és una recerca personal sobre si mateix i el seu lloc al món, de la mateixa manera que farà servir el seu ull crític per mostrar-nos els dubtes sobre la metodologia que alguns porten a terme per tenir ràpids resultats també ens mostrarà com la recerca d'un antic amic el portarà a qüestionar-se a si mateix.
Preguntes sobre qui és ara, cap a on va, quina és la seva raó per continuar es barrejant amb la sensació d'asfíxia, de que li manca aire per respirar i necessita aire, com si la seva pròpia pell li piques.
El protagonista convida al lector a que l'acompanyi en la seva recerca vital i en la del assassí, els dos esculls que el lliguen les ales i no el deixen volar.
El lector l'acompanyarà per aquest camí transcendent a la recerca del seu destí, de la veritat, de les llums i les ombres per trobar un nou camí al final del túnel i poder continuar.
M'impressiona com l'autor juga amb a fet i amagar entrellaçant el cas amb la recerca d'en X.B, l'amic de joventut d'en Salvador, un xoc de trens entre el passat i el present mostrant un final amb girs interesants.
Amb una ploma magistral, en David Marín sap com captivar el lector, amb una prosa fluida, amb descripcions acurades i personatges sòlids surt del negre més fosc per mostrar-nos diverses tonalitats de gris en una lectura que es fa molt curta i ens deixa amb ganes de més.
Qui hauria dit que una novel·la que comença amb “Aquest matí han matat un home d'un tret al clatell” despulli l'ànima del protagonista fins a fer-lo sagnar.
No sé si us estic convidant a descobrir el que s'amaga entre les ombres de la ciutat o entre les ombres de la humanitat.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: novela negraVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Otros libros de DAVID MARIN RUBIO (1)Ver más

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

La novela negra en el cine

¿Cuál de las siguientes adaptaciones cinematográficas basadas en las novelas de James Ellroy, fue dirigida por Brian De Palma?

L.A. Confidential (Los Ángeles al desnudo)
La Dalia Negra (The Black Dahlia)
Dueños de la calle (Street Kings)
Dark Blue (El rostro oscuro de la ley)

10 preguntas
31 lectores participarón
Thèmes : novela negra criminal , novela policiaca negra de accion , novela negra policiaca de intriga adictiva , novela policíaca , cineCrear un test sobre este libro
{* *}