InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de avegadesllegeixo


avegadesllegeixo
18 September 2020
CATALÀ:

Aquest era un del llibres que tenia a la meva llista de pendents i que he pogut llegir aquest estiu. El vaig apuntar perquè només feia que llegir-ne bones ressenyes, però ara que l'he llegit no ho tinc clar.

M'ha agradat? Pse

La història és bona? Pse

És intrigant? Pse..... i així podria continuar.

És cert que és una novel·la amb una història que fa estremir i que fa empatitzar amb el patiment dels protagonistes. Protagonistes en plural perquè és una història coral on tots tenen els seus secrets. Per tant, sí que cal fer un reconeixement a l'autora, amb la seva narració aconsegueix remoure sentiments.

Però hi ha dos punts que fan que la meva resposta sigui “pse”. El primer és que cap a la meitat del llibre ja saps què va passar i això, a mi, no em va agradar. Va ser una xafada de rotllo! I el segon és que el final queda obert deixant algunes coses a l'aire.

No sé, potser en algun altre cas no us el recomanaria, però en aquest us animo a que ho feu i em comenteu les vostres impressions... Us animeu?

ESPAÑOL:

Este era uno de los libros que tenía en mi lista de pendientes y que he podido leer este verano. Lo apunté porqué sólo hacía que leer buenas críticas, pero ahora que lo he leído no tengo nada claro.

¿Me ha gustado? Pse.

¿La historia es buena? Pse.

¿Es intrigante? Pse… y así podría seguir.

Es cierto que es una novela con una historia que estremece y que hace que empatices con el sufrimiento de los protagonistas. Protagonistas en plural porque es una novela coral donde todos tienen sus secretos. Por lo tanto, debo hacer un reconocimiento a la autora, con su narración consigue remover sentimientos.

Pero hay dos puntos que hacen que mi respuesta sea “pse”. El primero es que hacia la mitad del libro ya te descubre qué pasó y esto no me gustó. Me cortó el rollo! Y el segundo es que el final queda abierto, dejando algunas cosas en el aire.

No sé, quizás en otro caso no os lo recomendaría, pero en este os animo a hacerlo y que me hagáis llegar vuestras impresiones. ¿Os animáis?
Comentar  Me gusta         31



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(3)ver más