InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8417423338
Editorial: Labutxaca (27/05/2020)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Com cada nit, el vell Sir Charles Baskerville havia sortit a passejar per la seva finca particular al comtat de Devon, al sud-oest d’Anglaterra; aquell cop no va tornar. El seu cadàver va aparèixer al final del camí, i l’autòpsia va dictaminar que havia patit una crisi cardíaca. La policia no va trobar ni rastre de violència, tot i que un testimoni assegurava haver sentit els crits aterridors de Sir Charles. Però hi ha massa misteris, al voltant d’aquesta mort; i, s... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 27 julio 2020
Fa unes setmanes us presentàvem la nova proposta per als més joves del gran clàssic “El màgic d'Oz” i avui de la mateixa col·lecció que ens proposa labutxaca amb un format atraient i una selecció molt acurada podem segur oferint als teenagers grans clàssics de la literatura universal.
Avui us presentem El Gos dels Baskerville.
L'obra del gran Sir Arthur Conan Doyle que tant ens ha intrigat ja és hora que desperti a les ments més joves.
A més aquesta té el gran benefici per als joves lectors que els presenta a un dels personatges més icònics de la literatura del que segur en tenen referencies cinematogràfiques o televisives però aquest cop des de la font i de la pròpia ploma de l'autor.
La traducció de Joan Mateu i Besançon manté en tot moment l'aire de misteri i enigmes que el gran mestre sabia crear.
Una obra molt coral on un misteri central per descobrir treu a la llum molts secrets amagats al voltant de la família Baskerville.
Conèixer a en Sherlock Holmes és un regal ja que la seva ment també amaga molts interrogants i la seva genialitat sovint es dona la mà amb flashos que ens fan dubtar si son reals o no al cent per cent.
Ell i el seu inesperable Watson són la dupla d'investigadors més eficients de la zona.
En aquest cas hauran de resoldre el crim de Sir Charles Baskerville i alhora desxifrar la maledicció i la presència del gos al relat.
Sir Henry, l'hereu és posat sota vigilància per tal de protegir-lo; el Dr. Mortimer també jugarà un factor clau a la resolució del cas,
Un reguitzell de personatges van i venen per fer-nos dubtar, pensar i despertar el nostre instint més curiós per desvetllares incògnites del cas més rocambolesc que ha passat mai a la zona.
Haurem esmentat ja al responsable de tan fatídic succés?
Realment no volem desvetllar la intriga ja que els joves puguin desgranar i gaudir d'aquesta gran aventura emmarcada en el gènere negre i de misteri.
Recordeu que la butxaca també us espera per aquestes vacances amb títols com Alícia en el País de les meravelles, L'illa del tresor, La volta al món en 80 dies, Peter Pan, El llibre de la jungla o El màgic d'Oz.
Uns clàssics imperdibles!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
Videos de Arthur Conan Doyle (5) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Arthur Conan Doyle
Recordamos a Arthur Conan Doyle "Sherlock Holmes" #RepúblicaDeLectores
Facebook: https://www.facebook.com/FCEMexico/ Twitter: https://twitter.com/FCEMexico Instagram: https://www.instagram.com/fcemexico/
otros libros clasificados: negroVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (2) Ver más
Test Ver más

¿Quién es Sherlock Holmes?

¿En qué año nace este personaje?

1887
1889

12 preguntas
62 lectores participarón
Thème : Arthur Conan DoyleCrear un test sobre este libro
{* *}