InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8416600449
Editorial: Labutxaca (06/11/2019)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 19 enero 2020
Un llibre que ens ha inquietat alhora que atret en les mateixes proporcions és La senyoreta Keaton i altres bèsties, la primera novel·la de l'autora Teresa Colom.
Aquesta jove autora, poetessa i escriptora andorrana ja ens va enamorar amb els poemaris “Com mesos de Juny”, guardonat amb el Premi Miquel Martí i Pol del Govern d'Andorra, “La temperatura d'uns llavis”, “Elegies del final conegut”, “On tot és vidre” reconegut amb el Talent FNAC 2009 i “La meva mare es preguntava per la mort” i el seu muntatge poeticoteatral titulat “32 vidres”.
En aquest recull de contes es tracta la vida des de la tendra infantesa i fragilitat d'un nadó fins a la única certesa de la humanitat sota el nom de la mort.
Fragilitat versus fatalitat, miracle versus finitud... no serà que al cap i a la fi la nostra vida és una lluita constant?
A cada conte trobem uns certs personatges que conjuguen el que serà el fil conductor d'aquesta narració d'una manera excepcional. Cada un és únic i té les seves particularitats com cada ésser humà però alhora guarda connexions amb els altres.
A cada conte hi ha un naixement, ja sigui d'una mare primerenca que ha patit un avortament prèviament, a una noia que l'espera amb una ànsia malaltissa, a d'altres que se'ls troben sense voler i fins i tot, nens que surten de sota terra un cop la mare ja no és al món.
La seva ploma àgil, vivaç i camaleònica ens mostra com un mateix detonant pot donar lloc a histories molt diverses amb trames molt diferents e inclús a gèneres diferents. N'hi ha que fan por, n'hi ha que són vitalistes, d'altres tendres... bé, no n'hi ha cap d'igual.
Per nosaltres la grandesa d'aquest recull és aquesta capacitat de disfressar la situació a la manera que prefereix i amb un desenvolupament extraordinàriament ric i complert alhora que en molts d'ells analitza el comportament humà en la seva holística més amplia.
Diuen que un naixement sempre és un moment feliç però... és realment així?
Només si llegiu aquest fantàstic recull que ens ofereix labutxaca ho sabreu i si encara dubteu en si llegir-lo o no teniu la oportunitat de llegir l'entrevista que molt cordialment ens ha cedit l'autora.
Una gran persona rere una ploma magnífica on s'hi donen cita les idees i els múltiples gèneres literaris. Vinga va, no ens feu enfadar i aneu a cercar-lo!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: reflexiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
110 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}