InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417515917
Editorial: Fanbooks (03/06/2020)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 3 calificaciones)
Resumen:
És el matí de la sega que suposarà l’inici dels desens Jocs de la Fam, celebrats cada any. Al Capitoli, en Coriolà Snow, de divuit anys, es prepara per al seu moment de glòria com a mentor dels Jocs. La casa
Snow, en altres temps poderosa, passa per moments difícils i el seu destí penja de la remota possibilitat que en Coriolà sigui capaç de superar els seus companys d’estudis quant a encant, enginy i estratègia fent de mentor per a l’ofrena vencedora.
... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (2) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 07 agosto 2020
Avui us vull presentar part del principi del tot. Un llibre que amb la seva portada ens ho diu tot, sobre un fons negre un ocell encerclat de color verd ens recorda molt a la trilogia de “Els jocs de la fam” de Suzanne Collins.
Balada d'ocells i serps ens porta als desens jocs de la fam, seixanta quatre anys abans de l'aparició de la Katniss en el joc cruel on el més fort sobreviu.
Ens trobem pocs anys després dels dies foscos, la rebel·lió fallida de Panem i coneixerem al jove Coriolà Snow de divuit anys, un jove que viu temps difícils i a qui només el manté en una posició semblant a la que tenia la seva facilitat de paraula i la ajuda de la seva cosina.
Un jove que no és ni l'ombra de qui serà encara que tot començarà ara, sent mentor del tribut del districte 12, Lucy Gray, una jove valenta i forta, capaç de fer bategar el cor de més d'un.
Per aquells que no han llegit o vist “Els jocs de la fam” és una bona introducció i per a la majoria dels demés és molt interesant veure com els jocs van agafant cos, com neixen idees com els patrocinadors, els premis, els membres, els càstigs...
Una historia que heu de llegir per gaudir del naixement d'un tirà, comprendre el simbolisme de la rosa blanca i el motiu per el qual l'escriptora va triar el dolent, el poder i en si mateix un personatge difícil per presentar-nos una precuela des de el seu punt de vista i la seva situació dins del Capitoli. Una idea que em va cridar l'atenció abans de començar a llegir i que fou.... perquè Snow? Un cop desgraneu la novel·la descobrireu que era necessari i que la historia la escriuen els dos bàndols.
Però també estem davant la vida d'un jove que pateix en mans dels altres, és una historia on hi ha gelosia, amor, amistat, l'equilibri (o no) entre el bé i el mal, el respecte i l'estatus social.
Fanbooks ens presenta una novel·la juvenil per a tots els públics, la prosa de l'autora és molt acurada, sap com cridar l'atenció del lector i alhora desenvolupar uns jocs de la fam diferents.
Els seus personatges són sòlids i veure l'Snow en retrospectiva és molt interesant. Tornar a un Panem amb les seves diferencies i similituds crea un món més ric i complex.
Per cert, ja s'ha confirmat la seva adaptació a la gran pantalla.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Jane_Doe
 02 diciembre 2021
"Balada de Pájaros Cantores y Serpientes" es todo lo que esperarías de Collins. Para los amantes de la trilogía original, esta novela les volverá a transportar de nuevo a las calles de Panem y a todo su mundo en general. Aunque por supuesto, ha habido una gran desavenencia en este aspecto, personalmente creo que sin duda ha sido un gran aporte a la historia original.
Enlace: https://tierraceroblog.com/r..
Comentar  Me gusta         10
Citas y frases (1) Añadir cita
LaPetitaLlibreriaLaPetitaLlibreria07 agosto 2020
L’ambició l’empeny.
La competició l’arrossega.
Però el poder té un preu.
Comentar  Me gusta         00
Video de Suzanne Collins (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Suzanne Collins
El último y esperado libro de Suzanne Collins, a la venta el 3 de junio en librerías.
otros libros clasificados: aventuraVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea

Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
206 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro