InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8425348196
Editorial: GRIJALBO (21/06/2013)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 06 octubre 2018
Un volum que impacta tant per dins com per fora. La seva edició amb tapes gravades, al més pur estil d'enquadernació antiga, fa d'ell un imprescindible en tota biblioteca. Un volum de luxe a un preu força raonable, només apte per a fans dels llibres i de la sèrie de HBO “Joc de trons”. Un friki autoregal que no us podreu perdre.
Podeu esperar trobar imatges de la sèrie fins al final de la temporada dos, cosa que dona que pensar que per properes temporades hi haurà properes entregues. Un merchandising de qualitat.
Un recull que ajuda a no perdre'ns, la veritat que la sèrie té molts personatges i de vegades se'ns pot escapar alguna cosa o alguna cara, o fins i tot a posar cara als personatges mentre llegim els llibres de la saga “Cançó de gel i foc”. Trobareu els arbres genealògics, els blasons, les cites sobre cada casa i frases concretes de diversos personatges o breus diàlegs que donen peu a punts importants en la historia, i per mostra un botó: “Al lleó no li importen les opinions de les ovelles” així ens presenten a Tywin Lannister, cap de la casa Lannister.
L'univers complet de la sèrie està recollit en aquest volum, que inclou entrevistes als seus creadors i actors protagonistes, fotografies de la gravació de la sèrie, esbossos del seu magnífic vestuari, dissenys preliminars i molts continguts visuals que faran que el lector es submergeixi de ple en el món de la sèrie que ha arrasat en les televisions del món sencer.
El llibre comença amb un prefaci on en George R.R.Martin ens parla del pas del paper a la pantalla, seguit per una introducció amb set preguntes a en David Benioff i D.B.Weiss. L'estructura de l'obra es divideix en capítols dedicats a : El mur, Invernalia, El desembarcament del rei, Ponent, Essos. Us oferim les primeres pàgines
Sabíeu que la idea de “El mur” s'inspira en el Mur d'Adriano? Aquesta curiositat i moltes d'altres les podreu descobrir en les seves pàgines. La genialitat de la seva estructura rau en la barreja de aspectes de la novel·la, il·lustracions i imatges de la sèrie. A més trobareu histories de rere la càmera, jocs de bromes entre productors i actors, dissenys de vestuari i moltes altres curiositats.
El format dels escrits tenen similitud amb els escrits medievals, amb lletres molt treballades, amb detalls als peus de pàgines, fulls en tonalitat de papir, volen semblar escrits propis del món imaginari de George R.R Martin. I les fotografies són molt acurades, impactants i molt ben trobades. Realment a mesura que el lector passa les pàgines queda impactat amb la força visual.
Si li haig de donar un però és que només es centra en les dues primeres temporades de la sèrie i per tant hi haurà, probablement, més volums cosa que encarirà el cost final de l'obra. Els capricis a la llarga surten cars, però gaudireu d'allò més mentrestant.
Recordeu: en el joc de trons o guanyes o mors.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: acciónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

¿Cuánto sabes sobre la literatura de Estados Unidos?

La leyenda de Sleepy Hollow es un relato corto de terror y romanticismo, se desarrolla en los alrededores de...

Nueva York
Londres
Chicago

10 preguntas
12 lectores participarón
Thèmes : literatura norteamericanaCrear un test sobre este libro
{* *}