InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8499475175
Editorial: Editores Tebeos (glenat) (21/08/2012)

Calificación promedio : 3/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 20 octubre 2018
Moyoco Anno és una gran promesa en el món del manga, es destaca com a mangaka d'estil Josei Manga, és a dir, la temàtica dels seus treballs va dirigida a una societat jove, pot ser més destinats a dones, però molt actual on es centra en la vida de les seves lectores potencials, joves amb preparació universitària o centrades en la seva vida laboral, sempre barrejades amb un toc de romanticisme realista i frustrant de vegades. Gens empalagosa i molt dinàmica.
Ha publicat diversos treballs i llibres, tant en el món manga com en el món literari, per si voleu més referències està casada amb el famós director d'anime Hideaki Anno. D'altres obres a destacar de l'autora a part de “Tokio Style”, reconeixem “Sakuran” o “Sugar Sugar Rune” amb el qual va guanyar el Kodansha Manga Award l'any 2005.
Ara bé, què podem esperar de “Tokio Style”? Dins d'aquests quatre volums coneixerem la Hiroko Matsukata, una jove redactora, d'una revista setmanal de Tokio anomenada JIDAI, de vint-i-vuit anys, que viu en el món d'avui en dia estressada, aquest neguit es mostra en detalls com la seva independència, la mala alimentació que segueix per les presses, és fumadora i poc afortunada en les relacions sentimentals i sexuals, molts la definirien com a “workaholic”, això si, és molt treballadora i te un talent especial a la feina, per aquest fet els seus companys de feina li posen l'àpode d'Hataraki Man (home treballador).
Un brillant reflex del que passa a la vida quan la feina absorbeix tot el temps i no deixa espai per res més, destacant que la protagonista és una dona en un món d'homes.
El seu grafisme és dinàmic, modern, atractiu i juvenil, gens carrincló i sense gaires tabús. L'estil dels personatges es reflexa en els detalls de la roba, els tallats de cabell molt europeus i uns rostres poc asiàtics. Obrint un ventall de grans possibilitats a arribar a un mercat més ampli.
Les solapes són a color de la mateixa manera que les dues primeres planes de cada volum, aportant detalls que ens passarien desapercebuts entre el blanc i el negre, o la coexistència d'ells reflexada en les diverses tonalitats de gris que donen cos, profunditat i unió entre els diversos elements de cada vinyeta, on el fons negre sumeix els protagonistes en la desesperació.
Des d'aquí agraïm a la editorial Glénat, ara Editores de Tebeos, el fet que s'hagin ajustat a la crisis, baixant els preus dels seus exemplars a 2,99 € cada un, de fet només són quatre volums, però segur que si us agrada quedareu atrapats en el Josei Manga. Un efecte col·lateral d'un gran estil. Un petit tresor en bones mans.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: Literatura japonesaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

¿Conoces los alter-egos de los súperhéroes y súperheroínas del cómic?

Bruce Wayne

Hulk
Batman
Hellboy
Flash

11 preguntas
52 lectores participarón
Thèmes : cómicCrear un test sobre este libro
{* *}