InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 841775668X
Editorial: El Cep i la Nansa Edicions (01/06/2020)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Malamant és una història d’amor, de desamor, d’infidelitat, de passió, de traïció, de puresa, de fracàs, de joia i de frustració. Tot alhora. Tot humà. Com la vida mateixa: El secret més íntim al descobert. La lluita del Pol. La força del Gerard. Una mentida enorme sostinguda durant anys, que no ha deixat cicatriu a la pell de la Júlia.
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
lecturasdeayla
 08 marzo 2021
Seria fàcil dir que la història narra un triangle amoròs entre la Júlia, el Pol i el Gerard. Però aquest llibre va molt més enllà. Què pots fer quan has d'escollir entre el cap o el cor?
La Júlia, narra la meitat de la història de forma colpidora. Una historia d'amor real. de pèls de punta, dels que et fan tocar el cel, de les que tan sols poques persones viuen. L'autor es capaç d'evocar els moments que narra al seu llibre d'una forma tan realista que hores d'ara encara sóc capaç de tancar els ulls i notar l'escalfor del foc, d'olorar el vi de les copes. de notar les mans del Pol, d'olorar-lo.
La segona part del llibre, narra la historia des de la veu del Pol. Quan creus que la vida ja t'ho ha pres tot, va un pas mes enllà. Perquè la vida mateixa s'encarrega de posar-te els peus a terra, de fer que els teus ciments es trontollin.
Què passa si has de fer front a la raó deixant de banda el cor? Com aprens a viure amb unes mans que no son les de la persona correcta? Com beses una boca que no encaixa amb la teva?

Perquè el tren tan sols passa un cop a la vida i de vegades, ens hem de baixar en una estació intermitja quan el que realment voldríem es fer el viatge sencer. Perquè no tots els finals, sempre son feliços. Perquè l'amor vertader, tan sols es coneix un cop a la vida.
Aquesta historia, desperta sensacions meravelloses. qualsevol cosa que pugui dir d'ella, es quedarà curta. Cal llegir-la, cal viure-la.
De les millors històries que he llegit mai, sense cap mena de dubte.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Citas y frases (1) Añadir cita
lecturasdeaylalecturasdeayla08 marzo 2021
Toca'm amb els ulls tancats, amb els meus ulls tancats, les mans, les teves mans, les boques, el teu cos entregat, el meu que es dona, aquest nosaltres fos de tu, ple de mi
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: fuerzaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ESAgapea

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Stranger Things

¿Cuál es el desayuno favorito de Eleven?

Waffles
Huevos
Cereal

10 preguntas
4 lectores participarón
Crear un test sobre este libro