InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8417909710
216 páginas
Editorial: ROSA DELS VENTS (23/01/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 10 March 2020
Avui us presentem una obra amb la que no podem estar més d'acord com a amants de la literatura i com a mestres.
A l'obra Profes rebels aprendreu d'una manera distesa i molt directe El repte d'educar a partir de la realitat dels joves.
Si penso en la meva infància i recordo als meus profes els puc dividir en dos grups; els que em feien aprendre a la antiga i a repetir les coses com un lloro encara que no em quedés res aprés i els que s'esforçaven per tal que allò que tractaven fos atractiu i crees en els alumnes una vinculació propera per tal que ho aprenguéssim de manera natural, des dels nostres interessos i d'una manera molt més significativa.
Després de la lectura he reflexionat i dels primers no guardo masses bons records i en canvi dels segons conservo els conceptes i apreci vers ells i la seva tasca.
A la universitat ens van ensenyar a educar però realment cadascú quan es tanca a la seva aula se les ha d'enginyar per tal que els nanos surtin de les aules amb els conceptes apresos i amb el sentiment de que tot té un perquè que els activi la curiositat i les ganes de seguir aprenent.
No negarem que la franja més difícil per la seva efervescència és l'adolescent però en Cristian Olivé ho té molt clar i en aquesta obra ens ofereix com si fossin coses o items simples els pilars dels seus èxits.
Ben documentat, explicat de manera directe i sense voltes, sense “xulejar” i pretenent que tots fem una reflexió i millorem les nostres tasques ens convida a passejar-nos per qüestions tan importants com: traslladar coneixements i alhora valors, creure en els joves d'avui per tal que siguin millors, la felicitat que genera l'adquisició de determinats continguts, l'autoconeixement i l'autoaprenentatge, el respecte, la coherència el dret a equivocar-se i un gran debat sobre les xarxes socials i l'ús dels mòbils.
Per mi és brillant com tracta a les classes de llengua i literatura l'àlbum de la Rosalía o com fa paral·lelismes amb series televisives o pel·lícules per tal de contextualitzar conceptes.
Crec que és un mestre del que tots els seus alumnes en guardaran un bon record i això respon únicament a que la seva vocació és molt forta i treballa dia a dia per tal de dur-los propostes engrescadores.
Gràcies a Rosa dels vents tant mestres com famílies amb fills adolescents podem investigar sobre què els passa, aprendre a gestionar les seves emocions, els seus interessos i direccionar d'una manera més correcte la feina d'educar.
No us ho penseu més!
És una proposta ideal!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
otros libros clasificados: educativoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Otros libros de Cristian Olivé Peñas (1)Ver más

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
272 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro