InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8490349371
12 páginas
Editorial: Cossetània (10/03/2020)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
El Patufet, protagonista d'un dels contes populars catalans més coneguts, s'ha amagat per la ciutat de Barcelona: la Rambla, les Fonts de Montjuïc, Santa Maria del Mar, la Sagrada Família, l'Estadi Olímpic... Seràs capaç de trobar-lo? Alerta!, perquè no va mai sol: també hauràs de cercar la Patufeta, el Patufot i el Patuf.
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 02 September 2020
Avui ens retrobem novament amb el nostre amic El Patufet! I avui més que mai haureu de recordar la seva cançó doncs l'haureu de buscar i no sigui que en una d'aquestes el trepitgeu!
Avui a l'obra titulada Barcelona no hi trobareu lletra però si moltes historietes en les que la vostra imaginació haurà de treballar mentre guieu als menuts a la descoberta d'aquest gran petit llibre.
En un format força “patufet” i de mides reduïdes comparat amb el seu costumari que conte rere conte cada cop ens agrada més però amb l'essència didàctica que caracteritza a aquesta col·lecció protagonitzada pel nostre amic.
Aquest cop l'Hugo Prades i en Roger Roig ens presenten una versió més nostre d'un llibre de cercar al Patufet i als seus amics més destacats en escenaris realment emblemàtics de la ciutat.
A la Rambla, a Montjuic, a Santa Maria del Mar, el palau de la Música i a la inauguració dels Jocs Olímpics és on s'han amagat!
Els podreu trobar?
Aquest llibret és ideal per dur-lo a sobre i que es distreguin, per tal que descobreixin llocs emblemàtics i introduir-los la revolució que va viure Barcelona amb els Jocs olímpics.
El millor és que mentre busques a aquests personatges descobreixen escenes quotidianes i ells mateixos poden imaginar i crear els microcontes que s'amaguen en aquesta obra.
Un cop més gràcies a Cossetània Edicions teniu a l'abast un llibre útil, pràctic i pels més menuts.
Ideal per continuar la col·lecció o per iniciar-la juntament amb la història més clàssica de El patufet que ens varen presentar darrerament.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
otros libros clasificados: cuentosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Otros libros de Hugo Prades (1)Ver más

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
271 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro