InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Capital Books


Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 08 julio 2020
Tot, menys la pluja de Gisela Pou
Avui com a lectora em toca entonar el “mea culpa”!

Us vinc a descobrir una grau autora de la que encara no havia llegit res però amb una sola obra, la seva darrera novel·la, m’ha deixat totalment bocabadada i petrificada.

Poc us puc desvetllar de la obra titulada Tot menys la pluja de la Gisela Pou reconeguda per obres com “El silenci de les vinyes” o “La noia de la Mitjanit” sense destrossar-vos la intriga que a mi m’ha generat.

És una obra que viatja a cavall entre Barcelona, Madrid i Donostia.

Una obra on el present es dona la mà amb el passat per tal de veure si el futur respon a les expectatives que un dia s’havia marcat la nostra nova amiga i protagonista.

Què somiava la Joana just quan tenia la meitat d’anys que avui? On està la seva vida realment? Què li ha generat internament aquesta fractura? Perquè vol esmenar ara el curs de la seva vida? Ho aconseguirà?

Grans preguntes que es donen cita a la obra que ens ofereix Capital Books.

Una obra amb un ritme en que el present i el passat s’intercalen de manera natural per tal que ens puguem empapar dels sentiments i pensaments de la Joana alhora que anem de viatge cap a Donostia i en les seves estades a Madrid i Barcelona.

Ella esta casada amb el Bernat però des dels inicis que pateix una malaltia que li coarta la vida però ella sempre ha tingut latent a la seva ment i al seu cor a un vell amic del que no sap res des de fa dècades.

Com serà el seu retrobament? Quin vincle hi crearà? Perquè ara?

Ella no sent culpa alguna i alhora ens mostra múltiples facetes de l’amor i dels sentiments humans.

La seva necessitat per crear una vida que tingui sentit la porta a crear-se certs maldecaps per arreglar la seva pròpia linealitat.

Pot ser feliç ella sense fer mal als demes en una situació molt coartada per molts factors.

No us desvetllo res ja que m’agradaria que el desgranéssiu i el gaudíssiu vosaltres mateixos en primera persona.

Comprendre a la Joana és laboriós però gracies a la capacitat de l’autora per crear una historia única on els sentiments imperen i es parla més d’ells que de les pròpies circumstancies que els generen segur que us ajuda.

És una obra imprescindible per aquests dies en que la lectura esta esdevenint protagonista dels nostres dies i de les nostres estones de lleure.

Us hi animeu?


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         60
LaPetitaLlibreria
 12 marzo 2020
Tants anys de silenci: 18 de Francisco Castro Veloso
Avui em costa especialment escriure sobre aquesta historia que ens presenta Francisco Castro de la mà de Capital Books.

Crec que la millor descripció d’ella seria amb un sentit silenci, d’aquells que són capaços de fer trontollar el propi terra, un acte de recolliment, una oració i una maledicció, un record de nostre passat cruel i un desig de donar veu als cossos enterrats i retrobats.

El silenci pot arribar a ser un costum. I el costum, al final, es torna silenci.

Tants anys de silenci ens farà moure entre l’any 1936 i l’actualitat, amb un ú de la Guerra Civil com a context històric i les preguntes sobre el després, la repressió i el silenci ens trobarem amb la vida de tres joves, un poeta fidel a la República, un jove militar i una noia que els té el cor robat.

La nostra protagonista és la Anxela, una jove intel·ligent que lluita amb el seu propi silenci, la violència masclista és la seva creu i per això decideix marxar al pazo de Vil·la Flavia per treballar sobre una fossa que s’ha trobat.

El seu propietari, el doctor Emilio Varela el vol obrir al públic com una biblioteca, en vol recuperar el seu esplendor però des de fa temps només s’hi passeja la mort entre les seves terres i les seves parets.

Allà s’ha trobat una fossa amb sis cossos afusellats, encara que seria millor dir executats ja que cinc d’ells tenen un tret al cap.

Uns metres més enllà l’Anxela troba una fossa diferent, el cos d’una dona abraçat a un llibre de poesia de Ramón Gandera. Un cos que sense vida i sense veu ens vol explicar una historia.

Un dels interrogants serà qui és l’autor del llibre ja que no apareix aquest nom per enlloc, però no serà l’únic interrogant que amb una mica d’aire de thriller us trobareu entre les mans.

Aquesta historia ens parla del dolor del record, del silenci que provoca la violència, de la injustícia d’un regim, de la necessitat de poder donar pau als morts i a les seves famílies.

Una novel·la que traspassa les planes i les paraules, que us deixarà sense alè, on la prosa de l’autor i la construcció en capítols curts us atraparà i no podreu deixar de llegir sobre la foscor de la historia i la realitat dels que eren joves i ara, els pocs que queden, encara tenen por al record.

Una lliçó de vida on com molt bé diu la seva portada “No tot el que està enterrat queda sepultat per sempre”.

Una lectura que us recomano de tot cor


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
LaPetitaLlibreria
 02 octubre 2019
Un Afer Massa Familiar: 16 de Rosa Ribas Moliné
Una obra familiar a punt de detonar és el que trobareu a Un afer massa familiar.

Una nova sorpresa de la experimentada i talentosa ploma de la Rosa Ribas que brolla de manera natural, amb un ritme trepidant, uns protagonistes la mar de normals i singulars a la vegada que viuen una trama que us enganxarà des de l’inici.

En aquesta obra coneixereu a una família que treballen junts en una agencia de detectius.

Els misteris i els perills són el pa de cada dia pel Mateo i la Lola i els seus tres fills; la Nora, en Marc i l’Amàlia.

Ells juntament amb l’Ayala que s’encarrega de les tasques més arriscades i brutes formen un dels equips més inquebrantables però... ¿I si un d’ells protagonitza una investigació?

Ja se sap que encara que la família estigui molt unida i comparteixin sang, educació, valors i les directrius principals a la vida sempre hi ha una parcel·la per la individualitat.

¿Què pot haver passat a la parcel·la intima de la Nora?

La filla gran del matrimoni fa uns mesos que no apareix per enlloc i no saben si ha desaparegut de manera voluntària o per algun motiu ha estat involuntària.

Aquest fet fa que creixi una escletxa de dolor i de mal ambient entre la família.

¿Com podien estar tan cecs per no saber què li passava a la Nora per la ment?

La desaparició d’aquesta jove no serà pas la única ja que el fill adolescent d’un poderós i tèrbol arquitecte de Sant Andreu de Palomar també ha desaparegut.

No penseu en cap clixé, no intenteu donar respostes ja que l’autora us té preparada una bona sorpresa en aquesta obra que alhora serveix de critica social i a l’estructura familiar.

Vells secrets, vincles canviants, sòrdides relacions... És un combo perfecte!

Aquests detectius no es lliuren d’estar sota la lupa i que els obrim els armaris del seu propi passat.

Com deien els avis. “de ser teves a ser meves...”

Gràcies a Capital Books podeu gaudir d’aquesta obra que us sobtarà molt per la seves originalitat i per la manera en que la trama es va desplegant.

No ho dubteu ni un sol segon i aneu al seu encontre!

És dels llibres que ve de gust recomanar!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}