InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Columna CAT


Libros populares ver más


Colecciones de Columna CATCríticas recientes
LaPetitaLlibreria
 26 junio 2019
La sospita de Fiona Barton
Molts de vosaltres us heu aficionat a les bones lletres de la Fiona Barton a través dels seus èxits editorials “La Vídua” i “La mare”.

Ambdues novel·les han aconseguit legions de lectors arreu del món i bones crítiques dels mitjans més importants.

El seu èxit és ben merescut ja que només ella sap crear l’atmosfera de misteri i de investigació que la fa tan especial.

Amb la seva darrera obra titulada La sospita ens demostra que un cop més ha creat una historia que donarà que parlar i que us convidarà a recomanar-la als vostres coneguts.

Sota la premissa de Les exclusives són sempre seves. Ara, ella és la noticia. desenvolupa una intriga i un suspens només apte per a Burton-addictes.

La noticia de dos joves que desapareixen a Tailàndia assola les redaccions de mig món i passa a ser el focus mediàtic.

Mentre s’investiga què pot haver succeït amb els joves i es cerca on poden estar veiem en un altre pla la desesperació dels pares que intenten contactar amb els seus fills que estan a kilòmetres de distancia.

Interessos periodístics, rigor professional dels equips tailandesos i la preocupació desesperada dels pares creen un còctel perfecte per explorar la naturalesa humana i el que realment ens mou per dins.

La periodista Kate Waters sempre vol ser la primera en informar però aquest cop no pot evitar pensar en el seu fill que ja fa un any va marxar de casa per viatjar.

Pot pensar que el seu fill sigui un dels dos desapareguts?

Igualment la Kate farà una gran tasca mental de qüestionament sobre la seva relació materno-filial en que la confiança estarà en un primer pla.

Una gran reflexió sobre la relació d’una mare amb un fill que ja no pot dominar per la edat, sobre les relacions familiar, sobre l’amor i el replantejament dels valors ètics i morals d’una professió que sovint no entén d’escrúpols.

Gràcies a Columna tenim entre mans un dels èxits actuals de la ploma d’una de les autores amb més prestigi actualment en el món de les lletres internacional.

El deixareu escapar?

Descobriu les sospites de la Kate i acompanyeu-la en els seus dies més durs.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
LaPetitaLlibreria
 20 junio 2019
On air de Carmen Pastora Castillo
Fa temps que no llegia una novel·la romàntica tan distreta com On air!

En aquesta obra que farà les delícies de tots els enamorats del món periodístic i radiofònic coneixerem a una noia extraordinària que arribarà a preguntar-se Què fa una noia com jo en un lloc com aquest?

La noia en si és la Maria Castells, una jove realitzador catalana que rep una oferta de la UKBN.

Per ella és una oportunitat irrefutable i decideix fer les maletes cap a la Gran Bretanya a veure que hi troba!

Des de l’empresa li faciliten la mudança, el transport, l’hotel, la casa on viurà... sembla que tot es posa de cara per una somiadora empedreïda que ens captivarà a tots.

La Maria trobarà mil oportunitats per créixer com a persona i ampliar els seus horitzons professionals i personal i fins i tot tindrà temps per l’amor.

A la nova feina es viu tot amb molta passió i no trigarà massa en fixar-se en el guapíssim presentador que està boig per ella encara que ell té parella.

Què farà la Maria?

Ella va encadenant aventures amoroses i trencant cors pels carrers més emblemàtics de la ciutat però el presentador la captiva a nivell amorós i professional.

De la mà de Carmen Pastora i gràcies a la seva protagonista que és una noia completament seductora en tots els aspectes ens submergirem en un joc amorós seductor, atraient i perillós.

Com acabaran aquest parell? Serà una simple aventura o la Maria li mostrarà a aquest guaperes com és l’amor rere els focus?

És una aposta romàntica i picant ideal per llegir i recomanar!

Amena, fresca, àcida, irònica, vital... és una obra seductora!

Una aposta de Columna que posa en contacte les lletres catalanes amb una temàtica que esta cada dia més de moda.

Una historia d’amor diferent però que convida a la reflexió, dos pols que xoquen per créixer junts.

Us ve de gust un viatge sense escales cap a Londres?

La autora ens convida a un viatge la mar de simpàtic des de la nostra pròpia butaca!

No us el perdeu!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 16 junio 2019
Tres vegades tu de Federico Moccia
Avui ens retrobem, per fi, amb l’Step, la Babi i la Gin en el desenllaç de la saga A tres metres sobre el cel.L’espera ha estat llarga i les fanfics han proliferat per les xarxes doncs les noies Moccia hem estat somiant per una dècada amb el desenllaç d’una grandíssima historia d’amor.Tenir entre mans Tres vegades tu és molt especial i reconec que fa una mica de vergonya quan ja no ets “teenager” però fa massa que va començar aquest fenomen i hem crescut amb ell.L’art de la paraula d’en Federico Moccia ens regala un desenllaç molt a l’alçada de les entregues anteriors “A tres metres sobre el cel” i “Tinc ganes de tu”. És la cirereta del pastis, una obra mestra que tanca una historia de manera sublim.En la primera entrega veiem com el protagonisme es centrava en l’Step i la Babi i tots apostàvem per una relació entre el noi rebel i la dolça i càndida noia que encara estava a l’escola i mai havia trencat cap norma establerta. Era un amor amb ales de llibertat i molta descoberta de pols oposats.Per girs del destí, a “Tinc ganes de tu” aquell amor encara batega però apareix la Gin, una noia encara més rebel que l’Step disposada a sacsejar tota la seva vida i a esborrar el nom de la Babi del seu cor.Els més conservadors varen rebutjar en un inici a la Gin però amb el decurs de la novel·la vam descobrir un personatge que valia molt la pena.I ara que? Amb quina d’elles acabarà l’Step? Amb la “Hola lletja!” o amb la noia que té nom de beguda tot i que en realitat és un homenatge a la seva família.Poden les dues noies acabar amb les seves diferencies?I l’entorn que els ha acompanyat durant tants anys? Què passarà amb ells?És una novel·la molt coral i des de les histories de les famílies fins a la de la colla d’amics i els seus respectius problemes podem obrir el ventall a l’amor en totes les seves vessants.Però aquest cop el triangle amorós serà més potent que mai.Decisions finals, fets accidentats, possibles pactes i un acord final entre les noies demostrarà la maduresa dels protagonistes i dels propis lectors.No espereu a que surti la pel·lícula, no us podeu perdre aquest final que tenim gràcies a labutxaca. I si, la pel·lícula ja vindrà i llavors podrem comparar però millor que no perdem l’essència Moccia.Per tota la legió de seguidors que ja té és un “must have” i pels que no coneixen encara la seva literatura o pensen que és juvenil és una bona manera d’anar al seu encontre.Que feu llegint encara aquesta ressenya! Vinga va! Cap a les llibreries!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}