InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Cossetània Edicions


Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 02 septiembre 2020
Barcelona de Hugo Prades
Avui ens retrobem novament amb el nostre amic El Patufet! I avui més que mai haureu de recordar la seva cançó doncs l’haureu de buscar i no sigui que en una d’aquestes el trepitgeu!

Avui a l’obra titulada Barcelona no hi trobareu lletra però si moltes historietes en les que la vostra imaginació haurà de treballar mentre guieu als menuts a la descoberta d’aquest gran petit llibre.

En un format força “patufet” i de mides reduïdes comparat amb el seu costumari que conte rere conte cada cop ens agrada més però amb l’essència didàctica que caracteritza a aquesta col·lecció protagonitzada pel nostre amic.

Aquest cop l’Hugo Prades i en Roger Roig ens presenten una versió més nostre d’un llibre de cercar al Patufet i als seus amics més destacats en escenaris realment emblemàtics de la ciutat.

A la Rambla, a Montjuic, a Santa Maria del Mar, el palau de la Música i a la inauguració dels Jocs Olímpics és on s’han amagat!

Els podreu trobar?

Aquest llibret és ideal per dur-lo a sobre i que es distreguin, per tal que descobreixin llocs emblemàtics i introduir-los la revolució que va viure Barcelona amb els Jocs olímpics.

El millor és que mentre busques a aquests personatges descobreixen escenes quotidianes i ells mateixos poden imaginar i crear els microcontes que s’amaguen en aquesta obra.

Un cop més gràcies a Cossetània Edicions teniu a l’abast un llibre útil, pràctic i pels més menuts.

Ideal per continuar la col·lecció o per iniciar-la juntament amb la història més clàssica de El patufet que ens varen presentar darrerament.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
LaPetitaLlibreria
 24 agosto 2020
Els colors de la natura de VV AA
Avui us portem un llibre de gran format que farà les delícies dels menuts de la casa proposant-los un munt de tasques i aprenentatges de la manera més visual, atractiva i clara que se’ns pot ocórrer.

A Els colors de la natura descobriran els colors des d’una perspectiva nova i innovadora.

Blanc, groc, marró clar, taronja, vermell, rosa, porpra, blau, verd, marró, gris i negre són els colors protagonistes d’aquestes planes.

A cada doble plana troben sota el títol del color on el trobem a la natura i veiem com es relaciona directament la seva nomenclatura amb un origen natural.

A més poden aprendre els milers de matisos que hi ha dins d’un mateix color i jugar a cercar-los en el seu entorn.

Dir un color d’una manera més especifica els ajuda a fixar més la mirada i a aprendre a descriure amb més precisió.

Realment no és el mateix encara que sigui de la família dels taronja un color taronja corall, un taronja préssec o un taronja pastanaga de la mateixa manera encara que sigui de la família dels verd un color verd poma, un verd pistatxo o un verd oliva.

I com aquest exemple un llarg etcètera a més de les instruccions bàsiques per crear el cercle cromàtic, eines per crear colors nous i la manera d’aclarir o enfosquir un color.

A part que aprenen sobre el món que els envolta i gaudeixen de nous coneixements els posarà a la recerca de colors i a la creació d’aquests i a la posterior capacitat de crear obres impressionants.

El dibuix i la pintura i l’ús dels color és altament estimulant pels nanos i alhora un mitjà d’expressió en que podem valorar moltes coses emocionals.

Crec que aquest estiu tan atípic mereix una obra com aquesta per tal d’entretenir les hores.

La tasca de la Magdalena Konečna, la Jana Sedláčková i la Štěpánka Sekaninová ens proporcionen un gran llibre i una eina de distracció brutal i molt potent.

Gràcies a Cossetània Edicions els més menuts podran omplir de colors el seu estiu.

El deixareu escapar?

És una proposta de lo més engrescadora!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
LaPetitaLlibreria
 17 agosto 2020
La Mulassa de Roger Roig César
Patim, patam, patum, avui tornem amb el Patufet!

Com a lectors i com a mestres aquest costumari de El Patufet i les tradicions catalanes ens té realment sorpresos per la seva capacitat didàctica, lúdica i senzilla que es reinventa amb cada nova entrega.

Si els heu de descobrir o si ja heu gaudit de títols com Fem castells!, Tocats pel bolet, Temps de castanyes, Caga tió!, Els tres Reis d’Orient, Ens disfressem per carnaval, La calçotada, Sant Jordi i el drac, Fem una mona de Pasqua, La nit màgica de Sant Joan i el llarg etcètera que ja us hem recomanat no us podeu perdre la nova entrega que ens regalen els seus autors.

Avui coneixerem a La Mulassa, la bestiola de la festa popular que no balla perquè té un problema que el Patufet i els seus amics descobriran i arreglaran amb el seu enginy!

Què li passa a la Mulassa que tot i ser festa major i tenir al públic als seus peus no balla i està trista?

El Patufet tan observador com sempre li diu a tan noble bestioleta que li digui perquè està trista.

Amb la seva resposta veuen que la situació és ben fàcil d’arreglar... Li falta un cascavell!

On pot estar? Ha caigut a terra? Algú li ha pres?

Allunyats de la plaça troben un racó on uns quants juguen amb un objecte brillant i sonor. Espereu! És el cascavell de la Mulassa!

De nou en Roger Roig i l’Hugo Prades ens mostren a través de tan insigne personatge i la seva colla com el treball en equip, l’ajuda i els valors nobles solucionen molts problemes.

Aquí tenim a la Mulassa ja feliç i al poble encara més gaudint del seu ball impressionant.

I no se’ns ha passat el detall que un personatge porta mascareta. Molt bona idea i subtil per si volem seguir treballant el tema de la pandèmia amb els menuts i el que es pot fer per anar tots més bé.

De la mà de Cossetània Edicions sumem un nou títol a aquesta col·lecció tan bonica i tan útil per a l’educació informal dels nanos!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
{* *}