InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura

Cossetània Edicions


Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 02 marzo 2021
A taula! de Jaume Gubians
Avui us portem una proposta per als menuts de la casa que ens ha encantat com a lectors, com a mestres i sobretot com a adults que volem que els nanos agafin l’hàbit de la lectura a través de llibres de qualitat que els aportin coneixements de manera informal i natural.

Cal tenir molta cura amb quins llibres i contes els oferim als infants ja que en aquesta etapa de la seva vida en que els hàbits creen part de la seva personalitat i perfilen el caràcter val la pena fugir dels clixés i buscar llibres de coneixements que els enriqueixin i despertin el seu sentit crític, creatiu i sobretot els motivin a aprendre.

La curiositat ben treballada en aquestes edats és fonamental per el seu aprenentatge i la seva vinculació amb el món exterior.

Us proposem l’obra A taula! En la que aprendran a fer i a saber tot el que hi ha al darrera de Els 10 plats més populars de la cuina catalana.

Realment amb aquesta obra aprendran a fer amb l’ajuda dels adults els plats típics com el pa amb tomàquet, l’escudella amb carn d’olla, les mongetes amb botifarra, l’escalivada, els calçots, l’esqueixada de bacallà, l’arròs a la cassola, la coca de recapte, la crema catalana i la mel i mató.

Però no només aprendran a ajudar-nos a fer-los sinó que aprendran el viatge dels ingredients, el perquè es va començar a fer i quan, personatges històrics que hi ha al darrera i variants que els ajudaran a acabar de personalitzar les seves pròpies receptes.

Les il·lustracions són boniques, grans, amb molta informació i detall i acompanyen a la perfecció el text.

És una obra àgil que en Jaume Gubians ens ofereix i alhora és una porta oberta a anècdotes familiars a la vora del foc en que els plats insignes de cada casa també poden tenir un lloc.

I si el dia de demà anem a un restaurant i el xef es va animar a la cuina gràcies a aquesta lectura?

Amb aquesta obra, a més, no només estaran calladets llegint i aprenent sinó que entraran a la cuina, aniran al mercat, aprendran a ser uns “pinxes” perfectes i a valorar la història rere allò que mengen.

És un llibre que ben conduit pels adults pot despertar molat curiositat i un aprenentatge molt gran.

Des de decidir quina recepta volen fer, planificar quan la faran, anar al mercat a comprar els ingredients, col·laborar a la cuina i hàbits a la taula com a grans puntals a més de micro aprenentatges i curiositats.

A més en l’època que estem vivint els entretén de manera activa i els convida a estar desperts i en moviment dins de casa.

Menys hores de consoles i dibuixos animats buits de contingut! Amb aquesta lectura despertarem als petits cuiners!

Quina recepta fareu primer? A qui convidareu?

De la mà de Cossetània edicions teniu a l’abast una obra de qualitat per oferir als nanos una bona lectura i una gran proposta didàctica.

No la deixeu escapar!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
Bady
 28 octubre 2020
La fiebre del oro de Oller Narcis
Leído en castellano, que existe, me costó 10 años encontrar la novela en castellano, pero la encontré y mereció mucho la pena.

Historia de dos familias en la Barcelona del siglo XXI, en especial de un banquero, un hombre hecho a sí mismo.

En la novela hay de todo, pero me quedo con lo poco que hemos evolucionado, seguimos siendo vanidosos, creídos y crueles, muy crueles y egoístas.

Pocas novelas tienen una riqueza tan grande en personajes, son completos y complejos.

La novela es un ejemplo de la cultura del "pelotazo", debe ser que es una cosa cíclica de la que no escarmentamos.

Aunque es una novela del siglo XXI, no tiene tanta ñoñería, algo hay, pero no en exceso, las mujeres se dejan llevar, pero por otro lado, tienen valía.

Una gran novela en todos los aspectos, por trama, personajes, final y desarrollo.

Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 02 septiembre 2020
Barcelona de Hugo Prades
Avui ens retrobem novament amb el nostre amic El Patufet! I avui més que mai haureu de recordar la seva cançó doncs l’haureu de buscar i no sigui que en una d’aquestes el trepitgeu!

Avui a l’obra titulada Barcelona no hi trobareu lletra però si moltes historietes en les que la vostra imaginació haurà de treballar mentre guieu als menuts a la descoberta d’aquest gran petit llibre.

En un format força “patufet” i de mides reduïdes comparat amb el seu costumari que conte rere conte cada cop ens agrada més però amb l’essència didàctica que caracteritza a aquesta col·lecció protagonitzada pel nostre amic.

Aquest cop l’Hugo Prades i en Roger Roig ens presenten una versió més nostre d’un llibre de cercar al Patufet i als seus amics més destacats en escenaris realment emblemàtics de la ciutat.

A la Rambla, a Montjuic, a Santa Maria del Mar, el palau de la Música i a la inauguració dels Jocs Olímpics és on s’han amagat!

Els podreu trobar?

Aquest llibret és ideal per dur-lo a sobre i que es distreguin, per tal que descobreixin llocs emblemàtics i introduir-los la revolució que va viure Barcelona amb els Jocs olímpics.

El millor és que mentre busques a aquests personatges descobreixen escenes quotidianes i ells mateixos poden imaginar i crear els microcontes que s’amaguen en aquesta obra.

Un cop més gràcies a Cossetània Edicions teniu a l’abast un llibre útil, pràctic i pels més menuts.

Ideal per continuar la col·lecció o per iniciar-la juntament amb la història més clàssica de El patufet que ens varen presentar darrerament.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
{* *}