InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Proa


Libros populares ver más


Publicaciones recientes de Proa


Críticas recientes
Caro_Ceci
 18 julio 2019
David Copperfield de Dickens Charles
David Copperfield, es un joven que ha sufrido mucho, más de lo que aguanta el corazón. ..fue un niño feliz hasta que le arrebataron la felicidad. Pero por suerte, logró escapar del destino que crearon para él y abrirse camino hacia una nueva vida, con dolor pero con amor y amistad.

ÉL era feliz hasta que su madre se vuelve a casar y de ahí en más su vida es desgracia tras desgracia, hasta que la historia da un giro inesperado Y EMOCIONANTE.

Este libro tiene muchos personajes muy interesantes, bondadosos y, malvados.

Los hermanos Murdstone, terribles personas, si es que se les podría llamar personas.

Traddles, el mejor de los amigos; el señor Dick, lo adoré, es una persona maravillosa, con un corazón enorme y una imaginación sin límites.

La tía Betsy, un misterio que logra resolverse y solucionar a tiempo; Peggoty es la niñera de David y es un amor de persona, es la única que entendió a David y lo apoyo siempre y Barkis, el cochero, un hombre muy gentil enamorado de la más maravillosa mujer... emocionantes personajes.

Micawber, excelente personaje, me dejó sin palabras al final, él da una sorpresa inesperada por todos.

Emilita, el personaje más meláncolico y solitario.

Dora, la esposa de David, realmente no me pareció agradable, ni un poco, porque si de verdad amas a alguien, lo vas a ayudar a afrontar cualquier problema, así como él lo hizo.

Y debo confesar que siempre fui, como se dice ahora Team Inés, la adoré y es mi personaje preferido de la historia, es una mujer increíble que sufrió más que David, y sin embargo, no se rindió.

Sólo coloco alta puntuación a los libros que me llegan al alma :').

Me gustó leer el crecimiento y fortaleza de David y como resistió absolutamente todo, y cuando al final el dolor lo invadió, fue capaz de encontrarse a si mismo y darse cuenta de que casi deja escapar la felicidad más grande de su vida. Es realmente emocionante el final, donde su corazón habla más fuerte y no tiene miedo de decir lo que siente;muy emocionante en verdad.

Les recomiendo que lo lean, tal vez se haga larga la lectura pero el final vale la pena y los hará sonreir :).
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 04 julio 2019
La narració d'Arthur Gordon Pym de EDGAR ALLAN POE
Avui ens retrobem amb una joia del passat ideal per aquest estiu. Es tracta ni més ni menys que la obra escrita per Edgar Allan Poe centrada al mar a bord del Grampus.

Si, us estem parlant de l’obra La narració d’Arthur Gordon Pym en la que l’autor es desmarca una mica de tota la seva producció més obscura per donar vida a un protagonista fascinant en una aventura que ens deixarà sense alè.

Un gran lector fascinat per les novel·les d’aventures veu una gran oportunitat per conèixer el mar en quan veu la possibilitat d’entrar com a polissó al balener Grampus.

Es una obra on les nebuloses i els clarobscurs imperen de la mateixa manera que el ritme trepidant fa que sigui impossible deixar la lectura a mitges.

La personalitat i la ment del polissó són els gran protagonistes i viu cada sotragada del mar com a un sacseig de realitat i ficció que el debat entre la vida real i l’aventura que ell esperava portant-lo a una espiral fosca que el farà anar canviant a ritme que arriben cap al mar del sud i l’Oceà Antàrtic.

Poc més us explicaré de l’obra ja que la gràcia és llegir-la, gaudir-la i desgranar la grandesa del protagonista i de l’autor que ens regalen una obra sense igual a la seva bibliografia.

Un cop més, agraïm a Proa l’encert per recuperar joies de la literatura clàssica i donar-los un lloc a la literatura actual ja que si no s’ha llegit és una novetat a més de ser una escletxa per conèixer millor a l’autor, el seu estil i les lectures que emmarquen un temps passat.

Som uns enamorats dels gran clàssics i a més creiem que és fonamental llegir-los per enriquir i ampliar el nostre caràcter lector.

Gràcies a la tasca de traducció d’en Francesc Parcerisas rescatem com a tresor aquesta narració episòdica d’aventures i el llenguatge controvertit i simbòlic de l’autor.

És molt més que una aventura!

Us quedareu a terra ferma o preferiu pujar al Grampus?

És una obra ideal per combatre la calor de l’estiu doncs no us deixarà pensar en res més.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 23 junio 2019
Jo soc aquell que va matar Franco de Joan-LLuís Lluís
Avui us presentem la novel·la d’en Joan-Lluís Lluís mereixedora del Premi Sant Jordi 2017.A la seva bibliografia ja hi havia títols rellevants i premiats com “El dia de l’ós”, “Aiguafang”, “Les cròniques del Déu coix” i “El navegant”. A més ha escrit l’assaig pamfletari “Conversa amb el meu gos sobrer França i els francesos” i el joc literari Xocolata desfeta.Si seguim la seva trajectòria sabem que tenim entre mans una joia que cal desgranar i saber interpretar per tal d’extreure’n tot el suc.A Jo sóc aquell que va matar Franco ens presenta a l’Agustí Vilamat, un modest Solsoní que tot i ser quietet i tranquil sempre la acaba pifiant. La seva vida contemplativa el porten a descobrir el seu gust per la llengua i la literatura i acabarà arribant a Barcelona per fer de corrector lingüístic.Bromes del destí fan que en la seva plenitud laboral esclati la Guerra Civil i la postguerra amb tot el que va comportar per la societat catalana.Fins aquí la historia manté un ritme fidel amb el que va passar a la historia real de Catalunya, Espanya i el món però integra un anacronisme molt significatiu que marca el futur de l’Agustí i tots els que l’envolten.Franco cedeix davant Hitler i s’encarrila cap a la Segona Guerra Mundial.Marxarà cames ajudeu-me cap a Argelers però tot i salvar-se perdrà una part fonamental de la seva vida que ara mateix no us desvetllarem.El nostre lletraferit, ferit on més li cou, donarà una passa endavant i es converteix en l’artífex d’un fet històric que canvia la historia.Una novel·la que no deixa indiferent, estudiada i documentada que gràcies a labutxaca podem gaudir i estudiar.I si la historia hagués estat així? On seriem ara? Han canviat tant els temps o seguim en punt mort?Només si la llegiu podreu donar resposta aquestes preguntes alhora que aprendreu a valorar aquest premi i us documentareu sobre possibles variants de la historia.Extremadament innovadora, àgil, fresca i en el moment just.Us deixem amb les primeres planes i us assegurem que ja no us en podreu desenganxar.Animeu-vos i acompanyeu a l’Agustí en aquesta historia!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}